Glad valborg!

Hej!



jag ska snart iväg till donken för att äta middag. mamma och hellan har åkt upp till mormor i Jämtland. sen efter middagen ska jag upp till vårsta och fira valborg. jag ska tillsammans med alla scouterna tända brasan där. jag gjorde det förra året bästa valborgen nånsin!






Men glad valborg önskar jag er alla!

Vinnaren i min tävling

Hej!


nu är min tävling avgjord och vinnare en är






www.schine.blogg.se stort grattis!




Nystädat rum nästan klart

Hej!


nu är jag nästan klar med min städning. det blev faktiskt ganska mysigt  godsedjuren är tillbaka i min säng igen så jg är hel nöjd med mitt rum även om det inte är riktigt klart














Min förmiddag

Hej!



hur har eran förmiddag varit en så länge? min började med att jag skulle gå ut och hjälpa pappa med och laga Olivers bur.(den var trasig sen i måndags) sen så skuttade Oliver lite gran på tomten utan tillsyn som han brukar göra. men sen så började jag leta efter han. han hade försvunnit. sen så såg jag honom. och jag tänkte ta han fast han skuttade iväg till en av våra grannars tomt. (tur att dem inte var hemma) sen så kröp han under några plankor och sen när jag tagit bort de mesta och tänkte fånga honom så smet han under deras föråd. så jag kunde inte göra mer än att hämta pappa. och pappa tog en lång lång pinne och puttade ut han med. sen så smet han undan och pappa missade men jag tog han. då var det bara  att ta in han och ta bort det värsta av smuttsen han hade på¨tassarna.


inte särkilt roligt faktiskt. men sen när jag hade tagit honom så började jag skratta jag vet inte varför.




fast nu är han nog rätt trött så jag hoppas han sover ett par timmar

Att ta tag i imorgon

Hej!


egentligen skulle jag vilja måla en riktigt fin tavla imorgon. vilket jag inte kan . jag har riktigt mycket att ta tag i. även om jag vill ha slappdag.






det är värre än vad ni ser. tyvärr. jag funderar även på att ta in ett bord från våran lekstuga. kanske finns nåt i garaget också.


 


Nya tröjor från hellan!

Hej!



jag måste bara visa er 2 stycken trösor som jag fick av hellan igår när hon ränsade ut sina kläder







det är kul att ärva kläder från storasystrar. särkilt när ens syster har ganska bra stil

C.O dag

Hejsan!



förlåt att uppdateringen idag var riktigt låg eller rättare sagt ingen uppdatering på hela dagen. men jag har vart med C.O och då blir det svårt att blogga mycket. men provsjungningen gick  bra. jag tror faktiskt jag har en chans att vara  Linneas bakrundssångare talang 2011. dessutom hade vi riktigt kul!




Sovande kaniner vanligt eller ovanligt?

Hejsan på er!



på en av hemsidorna jag hittar alla mina kaniner på så är det några bilder på raken där det är kaniner som sover! det verkar bara bli vanligare och vanligare att hitta bilder med sovande kaniner









nu säger jag ju inte att det inte är gulligt men jag tycker det är lite tråkigt lixom med att kaninerna blundar men det är ytterst charmigt!



Jackson med sitt nya halsband!

Hejsan på er!





minns ni igår att jag sa att jakcson fått ett nytt sött halsband? då lovade jag även att visa er hur det lilla fina halsbandet ser ut. och jag håller vad jag lovar










kanske inte så jätte bra bilder men ser faktiskt bara där bak vart halsbandet sitter (alltså i nacken) men va det inte lite fint det dära med diamanter och sånt. och rött det passar verkligen honom eftersom han är svart!



Vårvårvår!

Hej!
jag ch C.O bestämde att  vi tar prvosjungingen inför Linnea imorgon klockan 3  istället. E.W kommer också. hoppas verkligen att jag kommer med och får vara med i talang 2011. men det är  fifty fifty. vilket beyder att det är 50% chana att jag kommer med och 50% inte men det kanske ni redan vet.


men iallafall. nu är det verkligen vår märker man. solen skiner och det är blommor nästan överallt.



Provsjungning

Hej!


nu är det bara en dag till sen är jag ledig i 4 dagar. på torsdag ska jag troligen vara med C.O sen fotboll på kvällen. men iallafall. idag är det självaste  provsjungningen . chansen att vara en av bakrundssångarna i talang 2011. jag är faktiskt lite närvös






äsch antingen väljer hon mig eller så väljer hon mig inte så är det bara men jag hoppas!


lungn stund

Hej!



nu är det äntligen lungt och skönt så jag kan vila en liten stund till innan jag städar kaninburen och göra lite läxor. jag har fortfarande lite ont i ryggen men jag klarar nog av fotbollen idag iallafall. snälla linnea i min klass gav mig lite massarge det var skönt.


jackson har fått ett jätte sött halsband av hellan. lägger nog ute lite bilder på det sen!


 

Ont i ryggen

Hej!


nu är det tisdag igen. som jag kanske sa igår att jag hade lite ont i ryggen för jag spelade king. nu är det värre  och jag måste gå omkring med en rispåse på axeln. är inte särkilt roligt faktiskt. men nu måste jag tyvärr gå ont i ryggen hindrar inte att jag måste gå till skolan.





Ha en bra dag!

Millans absoluta boktips

Hej!


Nu ska jag komma med ett jätte bra boktips! minns ni boken jag fick av min farbrors fru Monica? ni vet Washington D.C. jag har inte riktigt läst ut den men jag måste bara tipsa alla mina läsare om den!







den här boken tycker jag verkligen att ni ska sattsa på!
efter denna ska jag slita järnet för att kunna hitta den här boken


Hemma!

Hej!


äntligen hemma! C.O var tillbaka i skolan idag vilket gör skoldagarna ännu roligare. ja det var en rätt så rolig dag.det ända negativa är att jag har så ont i ryggen. för jag spelade  king på rasten då gjorde jag illa ryggen när jag sköt. sen så var jag så dum att jag gick och spelade det nästa rast igen. tur att Linne i min klass masserade mig.


och så måste jag bara visa er en sak  som låg vid cykelstället efter skolan.

jag  vet att jag borde lämna in den men den var så söt att jag var tvungen att ta med den


nu ska jag fortsätta ta det lite lungt för snart ska jag städa olivers bur och göra läxorna




Måndagmorgon

Hej!

 

nu är det måndag igen efter en jättebra helg. sov inte så jätte mycket inatt så jag kommer säkert vara jätte trött idag men det får jag tåla.


men iallafall. eftersom jag inte bloggade så mycket igår hann jag säkert inte skriva om att jag var i centrum och handlade? men det var jag ! jag köpte inte så mycket en penna och ett pennskrin.








jag behövde verkligen ett pennskrin till skolan det jag har där är hel trasigt. (fick den från en tidning)



Ha en bra dag!♥

Tävling om att hamna på min länklista

Hej!


nu tänkte jag att ni ska få en chans att få hamna på min länklista. endast 1 får komma med. tävlingen går ut på att ni skriver eran blogg via kommentar. sen ska jag lotta  ut vem av er  som blir vinnare



Lycka till!






ps. du kan även skriva dina vänners bloggar ds.

Foto samling på Hello Kitty

Hej!

ni alla vet ju att jag gillar hello kitty? och  nu har jag gjort en liten mapp på min dator. och nu tänkte jag visa er min lilla samling










Goder morgon

Hej!


jag sov hos malin i natt. vi gör faktiskt inget speciellt. ska snart äta frukost. men hur sov ni? jag sov som en stock. sen tänkte jag somna om lite men då ringde mamma och undra vart jag var. glömde meddela henne när hon var borta frågade bara pappa.



MATCH JAG ALDRIG GLÖMMER!

Hej!

vil ni veta hur det gick på matchen?

 

 

 

VI VANN!

det var så otroligt kul! förs stod det 2-0  till Haninge. sen tog Lisa i mitt lag upp det till 2-1 sen kom jag in i spelet och kickade in bollen! sen var den halvleken slut. en på andra halvlek så gjorde C.O mål och lisa  och  Haning gjorde bara 1 mål alltså blev det 3-4 till oss! den här machen ska jag aldrig glömma! jag gjorde mål på en riktig match!

men det bästa var att när jag kom till fotbollen  så satte en ganska kort tjej som hade nummer 7 på sin tröja. jag sprang emot henne och kramade henne. och jag hade gisst rätt det var min bästa kompis C.O



Snart fotboll

Hej!



nu ska jag snart åka på fotboll! jag ska bara lägga ut några snabba bilder  som jag tog med webbcam











Trist

Hej!


nu är det lite trist igen. jag försöker lugna närverna inför matchen är faktiskt lite närvös. men ska snart leta ihop fotbolls kläderna!men vet ni vad man blir lite sugen ¨på när det är sån här int väder? isglass ska nog köpa en idag efter matchen ska fråga mamma






Svar på frågestunden

Hej!


nu tänkte jag göra svaren på frågestunden det var en liten del så det ska bli kul!




Har du en pojkvän?
nej men jag har haft en fast jag gjorde slut vill inte ha nån ny just nu

vilka knopar kan du göra?
jag kan roban,pålstek,timmerstek och nån till

Hur länge har du gått på scouterna?
ja nr den här terminen är slut har jag gått på scouterna ungefär 2 och ett halvt år!(började när jag var 8)

Vad tycker du är roligast av scouter,fotboll och gitarr?
svår fråga jag tycker om dem på olika sätt om man säger så kan inte välja nå av de

vad längtar du mest efter?
sommarlovet!

Vilken är din älsklingsrätt?
taco,pizza, Mcdonalds, hamburgare och pannkaka

Kommer du köpa en kanin till efter Oliver?
knivig fråga jag älskar ju kaniner men jag tror det kommer vara lite för jobbigt för mig att skaffa en ny tyvärr

Hur går det egentligen på fotbollen blir det några mer  mål?
nej inga fler mål än så länge men på träningen i torsdags så passade jag först lisa i laget så det blev mål och sen emma i laget så det blev mål!

Längtar du till Norge?
gör jag väl

När ska du komm upp och bo där igen?
vi får se!


tack för alla söta frågor hörni!













Ny klänning

Hej!

igår när jag var ui centrum med mamma,hellan (daniel var också med men han var inte där just då) jag var där för jag skulle köpa dräkt och present till Fellys kalas. och jag vill bara säga att jag älskar Kaphal!  jag hittade så mycket där jag ville ha men hade inga pengar. men däremot så hittade jag en jätte fin klänning som jag visade hellan.



och nu vill hon att jag ska den på hennes student! så vi köpte den! det var ett jätte bra köp enligt mig själv!




.

jag var lite nyvaken jag tog fotot  för ett tag sedan.


pris: 249:-

Lördag

Hej!


då var det lördag igen skönt! idag händer 2 speciella saker!  fotbollsmatch mot Haninge DFF 2 och   Fellys kalas! nu är det bestämt. jag ska  vara kyckling hur rolig jag än blir! ska försöka uppdatera ganbska mycket idag!











äsch det ser ut att bli fint väder det är 4,9 plus just nu så vem vet jag kanske kommer kunna spela fotboll i skorts!

Dålig uppdatering

Hej!

jag vet att jag gör dålig uppdatering nu för tiden men jag har fullt upp med skolarbete att fixa. sen ska jag efter min mellis  städa Olivers bur.  sen när mamma och hellan kommer hem ska jag köpa drekt och present till fellys kalas.

uppsatsen gick rätt bra idag också det gick däremot sämre på matte upgiften som vi fick. vi skulle klippa vika tejpa ihop en massa grejor. och då gällde det att vara pillig och skicklig och jag är inget  av det!

 

 

                                              



jag säger som jojjisen plugga är viktigare än att blogga men det är betydligt roligare med blogg!


Aldrig sovit så gott

Hej!


nu är det äntligen fredag!  det händer en massa  den här helgen jag har match och jag ska gå på Fellys kalas!



ni skulle bara veta hur gott jag sov i natt. även fast jag vaknade en gång. jag drömde en sån spännande dröm som jag inte kommer ihåg så mycket av. sen hörde jag nästan inte väckarklockan som jag alltid vaknar av! åå jag kunde delat den här natten med hela världen. om inte väckar klockan hade ringt så hade jag nog aldrig vaknat






så måste gå till skolan nu! solen skiner äntligen men är kallt som sjutton!


Power point

Hej!

Gud vad kallt det är ute! jag cyklade hem från skolan och när jag kom hem så var händerna helt knäckfrusna. men det gick rätt bra på matte provet. fast lite saker var svåra. men det bästa med dagen var nog power point. vi skulle först tänka efter vad vi skulle forska om till själva power pointen. jag ville först ha Foki men min mattelärare sa att det var lite svårt att hitta fakta om. så jag valde dvärgvädur istället


jag kom inte så lång idag. nästa vecka är det studie dag så jag är ledig.







(visste du att oliver är en dvärg vädur?)


Matteprov

Hej!


då var det torsdag igen och jag fick  power point på elevens val. så är det matteprov nu direkt på morgonen. jag är faktiskt lite närvös. på en diagnos så  kunde jag inte rita ett stapel diagram och  nu ska man göra det igen.  matteprovet ingår i tre arbetsområden


längd

statisk

additon

subtraktion


men ska vara med Malin idag efter skolan hon ska kanske ärva lite grejor av mig jag ska snart börja med en utränsning



Pizza bak

Hej!


hellan och jag stod i köket lite mer än en timme säkert för att baka minipizzor till hennes student. det blev runt
50 sycken.










så till sist måste jag ju lägga in en bild på min lilla sweetie!



Frågestund

Hej!


nu är det dags för en liten frågestund här! ni kan fråga exakt vad ni vill så svarar jag på alla frågor så gott jag kan. jag vet inte rikitgt  hur länge detta ska hålla på men ett litet tag iallafall






ni kan t.ex 


hur länge har du gått på fotboll


vilka märken har du tagit på scouterna.

hur gamla är dina djur och så vidare fråga massor med frågor nu ni har lång tid på er!

Onsdag

Hej!

 
nu är det onsdag och då betyder det oftast 3 saker


1. slöjd

2.slutar halv 3

3. gitarr


ja det är just sån onsdagen är. idag är det engelska läxförhör också. jag är faktiskt lite närvös även om jag har övat ganska  länge.
 
hoppas ni får en rolig dag. sen efter gitarren har jag lovat att hjälpa hellan att baka mini pizzor till  hennes student


Ny design av supersnälla Wilma

Hej!


nu har jag en ny design  som har gjorts av supersnälla Wilma. den är ursnygg.






samma bilder som på den förra headern  men vem bryr sig  jag gillar dem bilderna jätte mycket!

Hundra kronor 100% säkert mina

Hej!


eftersom jag har sålt majblommor och slitit så har jag bara 2 majblommor kvar för E.W och C.O ska köpa dem. men  min belöning för det här är så klart  100 kronor. hittade en säker plats för den i min plånbok. tillsammans med en liten 500-lapp. snart  kommer en till femhundring eftersom mamma är skyldig mig lite



Officielt slutsålt

Hej!


nu är det slutsålt på majblommor. bara att mamma har några majblommor kvar men dem ska jag sälja till E.W och C.O.





jaja ska fixa kläder till fotbollen nu . sen när jag kommer hem  blir det officellt plugg istället

Försovning

Hej!


idag vaknade jag först klockan 6 sen somnade jag om til kvart i 7. med  händer det tragiska att jag tänker sova en minut eller två till. sen kommer mamma och väcker mig då är klockan 5 i 7. ja men det gjorde  gaktiskt ingenting. för jag och E.W ska träffas vid vägen ungefär 2 minuter över kvart i 8.


jaja idag är detv  idrott som vanligt på tisdagar sen är det fotboll ikväll. hur ska jag orka med allting.


                                                          








tar med mig min Kilnäset keps  idag också



Gubben visar tänderna! ♥

Hej!


igår satte hellan och gosade med jackson. vi kollade lite på hans tänder som ha n gör stora gropar i tänderna med.  han börjar få lite värstingar han med



Mina tre kepsar

Hej!


jag kom nyss på att jag har ju 3 stycken kepsar här hemma som bara är mina. jag änvänder inte dem så mycket men jag börjar faktiskt bli sugen på att ta en till skolan imorgon


den första kepsen jag vill visa är en som jag tycker är ganska fin även om det inte är något speciellt med den






den fick jag på min mormors 85-årsfest en pojkvän jag hade då fick en fiske´mössa  då fick jag den här


liten rolig ide jag fick men den


för varje år som går ska jag köpa en majblomma  och sätta på den just nu sitter det bara en liten blomma där men tänk när jag samlat i några år



min andra keps är inte så speciell den fick jag i lördags på cafeterian



jag gillar  verkligen den här kepsen även om den inte är så speciell


min tredje keps fick jag 2008  när jag var i Rodhos jag var med i något som heter Superkids
men det kanske ni förstår när  ni ser de´n här bilden





Läxor+ läxor+ uppsatts

Hej!


jag ska snart sätta igång med mina läxor. tur att svenskan är klar så slipper det bli så himla mycket arbete. nu ska vi också göra en uppsatts på fredag i skolan  som handlar om "om jag var rik" jag vet bara att man ska skriva vad man skulle göra då och så men jag vet inte om det är en massa frågor eller om man bara ska svara på frågor hela dagen



Läxor,läxor

Hej!

 jag håller på  och gör läxor. jag blev precis klar med svenskan. sen ska jag ta tag i engelskan. så hinner  jag kanske öva till matteprovet i veckan. jaja det  är lika bra att jag tar tag i  läxorna nu så slpper jag i veckan.

och jag kan medela att jag sålt  majblommor för 780 kronor!! eller mamma har sålt 120 men ändå det går bra iallafall nu ska jag bara sälja för  120 till!

 


Bonny's begravning

Hej!


jag kom nyss in efter en jätte sorglig begravning av malins hamster Bonny. det blev en riktigt fin grav och hon fick godis och hjärtan med sig där hon låg.






malin skrev lite fint på kistan kanske inte syns så bra

Där sätter de ner henne i graven

graven var som sagt vacker. hon fick snäckan och krokusarna av mig. sen la vi till en massa saker..
och malin skrev på en sten:Vila i frid Bonny Möller 2008-2010




ååh jag lider verkligen med malin jag vet hur mycket jag skulle gråta om Oliver dog

Bonny du ska veta att du är saknad







Paradis

Hej!


har ni nån gång tänkt på vad som skulle kunna vara paradis? eller bara nåt som är vackert eller mysigt? det har inte jag men jag kanske kan börja fundera på det när jag ser det här











Fotbollsplanen del 2

Hej!



nu kommer fortsättningen på "Fotbollsplanen"


Jag blev helt röd i ansiktet. Inte av ilska utan av att jag känne  mig lite sorgsen. För att Niklas började direkt  prata med Guldlock. Jag tittade på frida som varröd av ilska.
-vad är det? frågade jag
- jag har ju sminkat dig i onödan, fnös Frida
Då förstod jag att Frida hade  sminkat mig och fixat mig för att Niklas skulle tycka jag var söt.
- Frida fråga mig nästa gång, fnös jag
Frida reste sig upp och gick . Jag förstod att jag gjort henne ledsen men jag brydde mig inte hon vet själv att  hon gjort fel. Klara hoppade ett snepp närmare mig. Hon trivdes säkert med att Frida  hade gått.
- hon är nog sur på dig, sa  Klara
jag kollade  surt på henne.
-eeh jag ska nog gå och kolla vart vi är,sa Klara med darrig röst.
Nu var jag osams med båda de tänkte säkert leka på rasten utan mig. Det trodde jag ända tills jag hörde de bråka när vi klev av. Nu var vi alla osams. För små saker.  När jag kom till porten stod Guldlock där. Jag gick fram och sa:
Hej jag heter Tove!
-Hej jag heter Mia-Åsa men du kan kalla mig Guldlock, sa hon.
-okej vilken klass går du i?frågade jag
- jag ska börja i klass 5B,sa Guldlock
Alltså skulle hon börja i min klass

Glass

Hej!



igår när jag var med cassie och malin så åt vi glass. det var  gott! hihi såklart






den gröna glassyren var äcklig så jag åt inte upp men jag skrapade bort


och eftersom vi har 2 matvrak i huset så kom en av dem och absolut skulle smaka




Promenad

Hej!


nu är jag inne efter en liten hundpromenad med malin.det var lite snö kvar men det gick. Milo och pepsi var så söta och snälla.


















Söndag

Hej!




då var det söndag igen och solen skiner och jag är uppe vid 8. idag blir det väl begravning. malin ska ringa mig när  hon vaknar.



pappa satte upp min studsmatta igår. i vanliga fall brukar jag gå ut och studsa på den direkt när jag vaknar men jag valde och vänta lite nu. jag måste desutom kela lite med Oliver  jag kunde inte det igår när jag gav han mat. då skuttade han in i sitt andra rum där det är det var kolmörkt


synd att hans sele är sönder







Min lilla sweetie!♥



Bonny vila i frid!

För dem flesta den 17/4 2010 var en helt vanligt dag. men inte för en god vän till mig. Malin! det började igår när hon blödde fick se det först idag. sen åkte de till vetrinären. hon blev avliviad. det sista malin hörde var piiip sen inget mer. Bonny var en speciell hamster. hon bär på en historia. så jag vill bara säga Bonny vila i frid!



Köpt i Storvreten

Hej!


det finns en cafeteria  där vi fotade oss och  där vi tränar och så och så var det sån lyx det fanns gratis grejor och sånt  och det som kostade var jätte billigt


¨

504 INLÄGG!

Hej!


nu har jag äntligen nåt det jag ville! jag tänkte egentligen fira när det bara var 500 inlägg men det blev visst 4 mer! men nu är det bara ca 496 till 1000 inlägg!




Kallt foto

Hej!


nu är fotot taget! usch tur för er att ni inte var tvungna att frysa med oss. det var iskallt. innan fotot klarade vi oss men sen under vi skulle ta  då fick vi stå i skorts och en tunn match-tröja. och jag hde inget under! ja så det var lite kallt så när  jag och pappa kom hem så drack vi lite varmt te.


pappa  tog lite bilder på laget och så medans fotografen tog men jag lägger tyvärr inte upp det för alla får ju inte vara med på nätet.

malin och jag sprang runt och sjöng jätte länge det var mest falsk opera:P



Ombytt och klar för foto

Hej!



nu har jag bytt om och om ca 6 min cyklar jag och pappa ´ner till Storvreten.



Nya söta kaninbilder










Frågor och svar

Hej!


nu tänkte jag ha lite frågor och svar fastän jag inte haft nån frågestund  men jag tycker jag går rakt på sak den här gången


Hur lång är du?
 senaste gången jag mätte mig så var jag 164.4 så jag är väl där omkring (är långväxt)


hur mycket väger du?
ca 47 kg

vilken är din favorit färg?
röd och grön fast mest lime-grön


Bästa skolämne?
just nu är det NO för där får man rita och fantisera sånt som jag gillar


favoritfilm?
ja jag har många favoritfilmer men måste jag välja en blir det nog "Draktränaren"


försöker du fixa dig fin varje dag?
nej inte precis

vilken är din bästa frukost?
rostat bröd med oboy har jag alltid gillat

är du duktig i skolan?
ja ganska

vilket skolämne tycker du minst om?
engelska eller tråkigt och tråkigt jag tycker det är en blandning mellan svårt och tråkigt fast ibland är det kul



vill du hålla på med nåt mer än scouter,fotboll och gitarr?
nja jag tycker det räcker med det men skulle kunna gå på bild

vad vill du bli när du blir stor?
just nu så vill jag bli fotograf





morgonpigg eller morgontrött?
morgon ´pigg!

tycker du att det är tråkigt att Felly flyttat?
visst är det tråkigt men jag är glad för hennes skull hon verkar ha det bra

gillar du att skriva sagor?
ja det älskar jag!


läser du andras bloggar?
japp jag älskar att läsa andra bloggar tipsa mig gärna om bloggar jag kan läsa

längtar du mest till Bulgarien eller Tunisien?
vet faktiskt inte

vilken är din favoritposetion på fotboll?
just nu är det kantspelare höger vänter spelar ingen roll




är att börja på scouterna en rekomentation?
ja absolut det är superkul!

hur  många kusinbarn har du?
8 stycken

hur många kusiner har du?
ca 16


är det kul att blogga?
jaa aboslut men ibland känner man väldigt hög press på sig själv




Godmorgon!

Hej!


blev inte direkt nån sovmorgon för  mig klev upp 7. fast jag ska nog gå och lägga mig en stund till. idag ska jag nog inte göra nåt speciellt bara lagfotot.









blir lite irreterad på jackson som leker med ett örhänge han har  hittat



Fredagskväll

Hej!

nu är klockan 5 över 11 men jag är ombytt och klar tilll sängs. blir ingen sovmorgon eftersom det blir lagfoto kvart i 10 på morgonen. så ja

ska bara hinna blogga en liten snutt.

 

 

                                                                     













Spelar gitarr

Hej!


jag har ingetting att göra så jag tänkte spela lite låtar som jag kan


Fotbollsplanen del :1

- är ni klara snart?ropade Klara från hallen
- nej vänta ett ögonblick,ropade Frida tillbaka
Frida  hade kommit extra tidigt för att ge mig en bra luck. Inte för jag ville det. Men i det här fallet bestämde Frida. Hon är inte heller precis en sån där modepingla men hon tog med sig lite saker från sin stora syster.

-varför måste jag fixa mig och inte du?frågade jag
-du ska få se, fnissade Frida.
Då hörde vi snabba höga steg i trappen. Det var Klara som tröttnat på att vänta i hallen tillsammans med våran ödla som hon var livrädd för.
-För sista gången Klara Kalle är inte farlig! sa Frida samtidigt som hon kammade mitt hår lent som sammet.
-Det är inte han men vi kanske bör gå bussen åker om 7 minuter, sa Klara surt
Då fick vi bråttom. Det tar ca 8 minuter att gå till bussen. Vi snubblade nästan i trappen. När vi till sist fått på oss allting så var det bara 5 minuter kvar.
-Det är så typiskt dig ibland,flåsade Frida till Klara.
-Vadå herr mode fixare!,fnös Klara ifrån.
Jag orkade inte lägga mig i deras småbråk. Dessutom var det nog bästa att ligga lågt och inte säga natt annars skulle Frida bara säga : akta håret akta håret.Om och om igen. När vi äntligen såg skymten av busshålsplatsen så såg vi bussen komma.
- Nej vänta på oss! hojade Frida
Precis när dörrarna stängdes var vi framme.
-ååh!ja är så arg att jag vill säga nåt fult! sa Frida
Då öppnades dörrarna och chaufören sa:
Klart jag måste ha med er annars blir det inget liv i bussen haha
Frida och Klara visade sina busskort och gick och satte sig. Men när jag skulle visa mitt kort stelnade chaufören till.
-vad har du gjort med dig idag ?sa han
-ramlat i en lerpöl,sa jag och satte mig längst bak i bussen med Frida och Klara
Vi 3 satt och pratade om matteprovet som skulle vara idag. Klara var lite närvös eftersom hon inte är så bra på matte. Frida var inte närvös. Ock verkligen inte jag. Jag är den smartaste av 5:orna och möjligen den smartaste på hela skolan. Plötlsigt stelnade Klara och Frida till. Jag tänkte fråga varför men jag hejade mig och tittade bakåt istället. Där stod en flicka vi aldrig sett förut. Hon hade rosen röda kinder och guldlockligt hår. Hon verkade snäll. Jag tänkte säga hej men då såg jag att hon satte sig brevid  Niklas som jag är kär i.



om ni vill höra mer så kommentera!

Frågestund om mina djur

Hej!


nu tänkte jag ha en liten frågestund igen om mina fyra djur

Milo=hund Nizze=katt Jackson=katt Oliver= kanin

du gör såhär att du skriver en kommentar och skriver först Te.x oliver. så kan du fråga vad som helst om dem. du kan ställa flera frågor om djuren och du kanske vill ha reda på lite av alla djur


Te.x


Oliver:
hur gammal är han?
vad äter han?
vad har han för färger

Nizze



och så vidare



Sälsynt katt

Hej!


jag har säkert inte berättat om att våran stora katt Nizze har blivit rätt sällsynt dem senaste veckorna. eller  ganska många veckor nu. sen vi köpt jackson är det ganska sällan vi ser honom så ofta. han ligger mest uppe hos Daniel och trynar.


troligast är att han inte tycker om när jackson håller på och är taskig hela tiden. eller ja han är taskigt mot alla den där lilla katten.

men han kom ner nu och jackson hoppade på honom. men då slängde jag ut den där lillen och gav Nizze mat. så nu sitter Nizze i fönstret bakom mig här.


vår lilla surpitt





Tips på en blogg!

Hej!


nu ska jag ge ett tips på en blogg ni borde titta in www.jojjisen.blogg.se
hon skriver ofta och lägger ut bilder ofta och bloggen är dessutom fantastisk







Äntligen helg

Hej!


nu är det äntligen helg! fast   jag tycker veckan har gått riktigt fort faktiskt. men i helgen ska jag inte göra något  speciellt. ska nog fråga  malin om vi kan leka imorgon. efter lagfotot såklart. för idag är hon med cassie.


cassie och jag ska sälja majblommor i kväll. så nu har jag också en eftermiddag  över och bara ta det lugnt. men jag ska ut till Oliver snart vet inte när men hans vatten ska dels bytas ut och så ska buren städas och lite sånt



nu kan jag börja blogga lite mer än vad jag gjort i veckan för jag har ju inte  haft tid jag har sålt majblommor. så ja...

Trött!

Hej!

jag är lite trött. cassie och jag har var ute och sålt majblommor idag igen. vi gick  ca 1 timme sen ville cassie gå hem eller hur det var jag tror det. jag har ont i fötterna. vi fick bara en enda kund och den tog jag. ( det var min tur)

 

så har jag  fotboll och läxor att göra så jag ska nog sätta igång nu jag ska också öva på lite sångtexter som Linnea i min klass har gett oss. det är till uttagningen hon söker ju 3 bakrumssångare. och jag har sökt så man ska prov sjunga för henne

 

så hittade jag en bra bild på alla majblommor från 1907-2007

 


Torsdag

Hej!


nu är det redan torsdag och det blir som vanligt majblommesäljning för min och cassies del. jag ska ge henne ett förslag att först så går vi runt omkring där hon bor eller i närheten som hon vill sen ska jag hem på fotboll så då efter tänkte jag att jag kan ringa henne så kan vi sälja på en gata nära mig då alla är hemma!

jaja jag har lite bråttom jag måste leta efter en bok  som är borta men jag tror jag ska låna en ny från skolan i så fall


men det blir nog bäst om jag tar den  här  boken för nu har jag ju massor av tid att läsa  den 6 veckor ungefär och jag har redan börjat


men ska gå nu


                                                                  


Har tråkigt!

Hej!

nu sitter jag och har tråkigt i  mitt mörka rum men jag funderar på att  ta på mig skorna och lira lite boll. eller så får jag plugga engelska. tror det blir fotboll. men den här gången måste  man jobba extra hårt med engelska läxan! man fick välja en egen text det var 5 olika välja glosor och man ska kunna texten utan att harkla sig!!!

jaja ska nog gå ut nu innan jag somnar av tråk





                                                      

Hårt jobb!

Hej!

förlåt att jag inte bloggat nåt idag men jag har inte haft tid  cassie  och jag har sålt majblommor igen. redan lite trött vi ska kanske ut igen för fler folk är hemma  nu.


hoppas för jag vill verkligen bli av med lite blommor går sådär men ändå ganska bra



hihi undrar hur trötta jag och cassie kommer vara på varandra när majblommesäljandet är över

Snart natti natti

Hej!


snart är det natt. skönt!  Jackson har råkat riva mig på ryggen. ajaj. men det gick urbra på träningen!!! jag gjorde mitt första mål  på hela min fotbollskarriär.  jag har bara gjort mål på olika övningar men aldrig på en match. aldrig match på en träning, träningsmatcher, vanliga matcher och cuper!.


men det var inte precis  världens snyggaste mål då men ändå.  jag är ändå so verry happy!¨












Pratar lite vad jag gjort och ska göra

Hej!


nu är det äntligen dags för mitt första videoblogginlägg.



Bråttom

Hej!


jag hinner inte skriva så mycket nu  kvart  i ska jag möta E.W och klockan är 5 i halv 8.  jag kommer hem lite senare idag eftersom jag och cassie ska sälja majblommor i hennes kvarter. än så länge går mina affärer jätte bra!

först köpte Bea en pins för 50 kr. sen har familjen köpt lite så jag totalt än så länge ca 100 kr.


bara att jag har fotboll så jag och cassie säljer inte så länge idag bara så att vi kommer igång. majblommorna i år är ganska fina blåa ungefär turkos och nån färg till. jag tror nästan jag kommer få slut på hela paketet. annars får jag ju en chans på valborg. då är det scouterna som går med facklor och tänder!






Är man stor måste man också vara snäll


Farligt att sova och blogga!

Hej!


jag har förmodligen inte visat hur jag sitter vid datan. även om jag sitter vid mitt skrivbord nu men ändå. jag sover under en hylla! men jag brukar slå i ibland  när jag sitter vid datan. var kanske lite osmart när vi satte dit den men då var nog sängen åt ett annat håll nåja den sitter där den sitter




men det är bara att flytta lite på huvudet så


Färgglad sömn!

Hej!


igår när pappa bad mig att städa lite på mitt rum och byta sängkläder så kom jag på att jag gillar att sova i så färgglatt som möjligt. jag vet inte varför det känns mycket trevligare på nåt vis. även om vissa inte tycker att man ska  ha färgglatt när man sover


men såhär ser det ut




kanske inte blev så jätte men jag sa ju "som möjligt" roser på täcket och sånt ja jag är nöjd.



Första skoldagen efter lovet

Hej!


förlåt så jätte mycket att jag bara la ut lite natur  bilder imorse men jag han bara det. jag vaknar klockan 6:45 av väckarklockan så vid halv så jag gå  till malin i vanliga fall! men idga så cyklade jag med E.W och malin cyklade med emma . men imorgon blir det ändring  för malin ska cykla med mig och E.W för de lekte idag och så är emma taskig mot malin tror jag det var...


det var så skönt att jag hade cykeln med mig till skolan då kom jag snabbt hem. även om jag stannade hos cassie  ica 5 min. för hon var sjuk idag  och vi ska lämna in lappen om majblommorna idag till scouterna då tänkte jag att jag kunde ta hennes och ge och sen så tar jag hem hennes majblommor. men hon hade tydligen blivit frisk under dagen så hon kommer


jag somnade  halv 12 igår




Gårdagens natur!

Hej!


jag ska bli  foto graf när jag blir stor än så länge  och igår fotade jag liten natur det gick sådär men detblev ganska bra!























(fågel)



vad tyckte ni?

Bilder om dagen

Hej!



idag var jag med cassie innan bion . det var roligt vi gjorde lite varierande grejer















Draktränaren!

  1. Hej!


    för ca en timme sen var filmen slut. vi såg draktränaraen. och när jag säger vi så menar jag mig och mamma. den var jätte bra !


    Betyg:

    ♥ ♥♥ ♥



    fyra av fem bra!




Vart blond

Hej!


ni vet ju alla eller jag hoppas att alla ni vet att jag är ungefär brunett. men jag har varit blond. jag skulle bara testa Tona håret för ett tag sedan. då höll det sig ett litet tag så han det bli mörkt men jag vet faktiskt inte hur det gick till egentligen men jag har ju alltid vetat att jag skulle bli brunett.


1. hela min familj är brunetter

2.daniel och pappa var blonda som små men nu är de brunetter

3. mitt hår blir jätte mörkt  när det är blött.'



men jag har hittat en bild som jag tänkte visa









Ska ringa

Hej!



nu ska jag nog ta och ringa cassie  . så jag har nåt att göra idag.  annars om hon säger ja eller nej så måste jag ändå gå ut och byta vatten till oliver och slänga påskriset




Jag vill läsa





det är så himla typsikt kaniner att springa runt och nosa på allting och så ställer det sig på bakbenen och jag vet inte vad sött är det iallafall


Handskrivet


Godnatt!

Hej!


jag ska inte sova riktigt än men det är väl lika bra att jag säger godnatt nu  jag börjar bli lite trött. jag ska bara  ge Oliver mat och så. mamma står säkert i fönstret hoppas jag. det är inte lätt när man har en kanin som ska ha mat så går man ut när det är mörkt  så är man mörkrädd. även om jag känner mig jätte trygg här.


jaja imorgon ska jag försöka göra nåt hela dagen. och så är det min sista dag att vara onyttig. sen  ska jag vara nyttig i 2 månader och 8 dagar till Tunisien. men jag gör ju såklart undantag ibland..

men ska försöka  vara så nyttig jag kan.


så måste jag bara visa 2 till kanin bilder som jag har hittat









så nu måste jag gå!



Malin gjort en fin header

Hej!


jag bad malin försöka göra en fin header för jag tröttnade lite på den förra alltså den jag har nu även om den är jätte fin! så lyckades hon göra en jättefin header

'


eller vad tycker ni?

Vilken pluttinuss!

Hej!

jag är på sånt förskräckligt blogghumör just nu så jag tänkte visa er en bild som jag såg för några månader sen som hellan visade mig för jag hörde att det andra tyckte nåt var sött ( jag låg och sov)

men så googlade på den här bilder och jag hittade den!























tänk er hur liten den här lilla hunden kan vara! så söt! stackarn så hemskt att ägarna satte den han i ett korvbröd! men han ser ändå glad ut!

Tunisien

Hej!

jag satt här där jag är och  så kom jag bara och tänka på Tunisien.  nu är det bara 2 månader och 10 dar exakt! och sen är det bulgarien också som kommer sen. men nu tänker jag tunisien! jag har kollat på världskartan i skolan dät är tunisien ganska litet mindre än sverige äsch huvudsaken är att jag får roligt



Nudlar

Hej!


åt för unge fär en och en halv timme sen nudlar hos malin jag är egentligen inte så förtjust i dem men det går ju. det var ganska gott!




jag fick biffsmak fast min favorit är kyckling men malin tog den så biff gick lika bra




malins nudlar




Fin bild!

Hej!


förut när jag inte var hos malin så skickade hon en jätte fin bild


den kanske ser lätt ut men det tog ett tag innan den blev klar! men det gjorde inget jag läste bloggar  medans jag väntade

ÄNTLIGEN!

Hej!



nu är jag äntligen men Malin!!vi gör faktiskt inte så mycket. vi skapat  varsin  videofy grupp så inom en vecka så kan jag börja video blogga!  det blir väl kul? jaja ska filma nu!


Höga förhoppningar

Hej!


nu sitter jag här och väntar  på att malin ska komma tillbaka till msn. vi ska leka! äntligen! vi skulle egentligen hela dagen men det blev ändring. jag har svettats i ögonen lite hela dagen. hihi men nu ska jag nog kolla mina kommentarer .





Frukost

Hej!


jag kom precis tillbaka från min  ensama frukost. äsch jag får väl skylla mig själv om jag lkiver upp senast halv 10!


men iallafall jag valde att äta lite nyttigt till frukost .







ja om man inte äter nyttigt på dagarna kan man väl åtminstonde äta lite nyttigt på morgon


och juste jag kom på en sak jag var inte helt ensam


Till Malin

Hej!


det här inlägget ät till malin  jag vet redan att jag inte kan jaga henne men ändå det här är sista












Lördag!

Hej!


nu är det  lördag alltså näst sista dagen på påsklovet sen skolan igen. jag ska kanske  vara med malin idag. för hon sa kanske jag hoppas  verkligen att vi kan


röstapå henne i en tävling alltså rösta  på malin



klicka här





det betyder nog mycket för henne!








juste påminelse om







Djur maskerad!

Hej!

Felly som flyttat har bjudit in mig till hennes kalas! man ska kläs ut sig till ett djur. jätte kul! jag tror jag vill klä ut mig till en katt eller jag vet faktiskt inte det här var svårt

eller jag tror jag vill vara en kyckling






Hello kitty tröjor

Hej!


om ni inte visste det så är jag väldigt  förtjust i hello kitty tröjor! jag har några stycken men inte så många det tycker jag räcker men jag har även hittat några tröjor här som jag skulle kunna tänka mig








do you like hello kitty sweater and T-shirt?


Rutten dag!

Hej!


E.W gick hem nyss hon skulle iväg vi leker nog inte mer idag! men hur är vädret hos er? hos mig är  det  grått och blött och man är helst inne. 

ruttet! jag som vill gå ut och skjuta lite straffar!  men iallafall jag får försöka ringa en annan kompis som har tid  i stort sätt hela dagen. jag ska bara äta lunch. mamma kommer väl också om nån timme.


                                                                                   

Friday

Hej!


tänk att nu är det fredag på detta  påsklov  som vanligt går tiden fort. igår hyrde jag och pappa 3 filmer. en barnfilm. men igår såg vi  på 2012! den var faktiskt bra!



så nu måste jag tyvärr  gå!E.W och jag ska leka och vi ska höras klockan 10.




så mycket var klockan när jag satte på datan

Myskväll

Hej!


mamma och hellan är ute och äter middagoch ser på film så det är bara pappa och jag hemma ja om inte räknar med Daniel såklart. men när pappa kommer hem så kanske vi ska åka och hyra en film annars så är det bara att  låna  nån av alla hellans filmer det borde ju faktiskt  gå"





ojdå jag råkade visst ha mobilen upp och ned hihi

men iallafall sen ska jag nog ta mig en liten cup cakes. usch efterdet är  påsklovet är det väl ändå dags för mig att bli nyttig  eller jag kan ju göra  undantag ibland men ska försöka vara så  nyttig jag kan till TUNISIEN!


Present och cup cakes

Hej!


eftersom hellan fyller år så kom hon och hennes kille Olle hit  och bakade cup cakes. för er som inte vet vad cup cakes ärså är det typ som muffins.fastmycket  godare! jag tror det finns  över 100 olika cup cakes sorter.





den pilen pekar på är  den godaste sorten!


sen så tog jag tyvärr bara kort på när hellan öpnnade mina paket



först ett sött litet kort




sen till själva paketet'





det var ett jätte fint nagellack som var rosa som jag köpt i tumba centrum.






Bild jag inte visat förut

Hej!


förra veckan så varju malin sjuk och jag saknade  henne jätte mycket då gjorde  jag en bild till henne som jag aldrig  la upp här  men nu gör jag det malin jag menar fortfarande varje  ord


                                                                       



okej ni kanske  inte ser texten så jag skriver den  igen



krya på dig  världens bästa  Malin!




Fin för en skutt promenad

Hej!


för alla er som har kaniner när ni ska gå ut  och skutta i  koppel med era kaninerbrukar ni fixa till dem då? nej säkert  inte men vissa verkar göra det





fast jag tror nog mest att den bara ser ut så för den  skulle  fotograferas


                                   

Kaninpåskbild!

Hej!


kan  man fixa en påskbild med kaniner?


Svar:Ja det kan man!


Bevis



eller ja kanske nu när jag ser  på bilden så ser det  bara ut som en fågel bild.  eller vad tycker ni?


Er hjälp!








                                                                  



då menar jag såklart  på min blogg!  nu har ni chansen att göra  min blogg bättre! kommentera och berätta  era ider!

Grattis Helena och Oliver

Hej!


idag fyller som sagt hellan och oliver år! oliver och hellan 19  lite skillnad!.

                                                                bara till hellan
                                      
                                                      



                                                             bara till oliver

                                                             




                                                          passar bra när hanväl fyller 4!

God natt

Hej!


nu är det dags att gå till sängs! jag ska som vanligt sova hos hellan. Helena och Oliver fyller ju år imorgon så det gäller att vara pigg för att kunna orka med hellans tjitter och tjat hihi jag bara skoja. menmen....
klockan är 10:10

ska försöka spela mycket fotboll imorgon! jag har frågat malin om vi ska spela fotboll nån gång och hon sa ja


Tal för Oliver!




Kära Oliver! för ca 4 år sedan skulle jag egentligen låna mina kusiners kanin. men  dem ville inte  jag blev lite deppig. men så kommer pappa  upp och säger: jo mamma tycker så synd om dig så hon sa då måste vi ju köpa en kanin till emilia. jag var liten då jag var 7 jag förstod inte så mycket men jag blev glad. nästa dag  åkte vi till en affär  men då skulle det komma kaniner till sommaren.  jag orkade inte vänta så länge så när vi kom hem satte vi på datan och kollade efter kaniner. vi hittade ett ställe där det hade 3 kaniner. vi blev intresserade och  vi ringde så nästa dag åkte vi dit. jag,mamma,pappa och helena. när vi kom in gick vi direkt till kanin ungarna. dem var pytte små. hellan och pappa tog en varsin. sen tog han som ägde kaninerna en. pappa höll i den finaste.
 jag sa den vill jag ha. vi betalade och fick lite grejor till och så åkte vi. vi visste inte vad könet var. men jag frågade vad han hette och i trodde att man fick bestämma själv. då sa jag Oliver. åren gick du blev större och större . imorgon fyller du redan 4 år. du gör mig lycklig. jag är ingen vidare bra matte. det kan jag ersänna.
men jag lovar att skärpa dig.

men för första gången idag så förstår jag att du är min!


Lite av mina favorit grejer

Hej!

nu tänkte jag visa er lite av mina favorit grejor som kan vara stora eller små  men jag tog inte kort på alla

pussel som jag fick av  C.O i julas



stor saltsten med  en hund i fick jag av pappa när han vart i polen





min jätte stora bild på Oliver




min minidata såklart!


min kanin almenacka



minn fotbolls  trufe (inte flör vi vunnit nåt men tränarna tyckte det  var  lite trevligt för  vi kämpat  så hårt förra terminen




min  scoutkniv
'

en fin sydd kanintavla


min ena snäckask



 jag gillar även halsbandet som ligger inuti



mina 2 armband där det står emilia och oliver på


mina gitarrörhängen


och till sist men inte minst mitt bästa godsedjur STAMPE!

Skuttat lite med Oliver

Hej!

imorse så  gick jag ut till världens underbaraste hårboll och skuttade lite med  honom jag tyckte faktiskt det var roligt jag har inte känt så förut. men jag ska bara öva lite mer på att han inte smiter pappa vågar till och med låta han skutta hej vilt utan att titta på honom och göra nåt helt annat





Nytt fotbollsmål!

Hej!

den här dagen gjorde jag nåt av!  pappa och jag  åkte till kungens kurva och köpte ett fotbolls mål. och 2 fotbollar och lite mat.


en fotboll kostade 99  där vi köpte målet och i mataffären  så kostade den andra i mataffären 49! billigt köp!

sen när vi byggt upp målet så övade vi pytte lite jag och pappa  på att skjuta straffar.  sen kom Malin R och vi lekte lite ja lite av varje men mest fotboll




Frukost

Hej!

nu har jag äntligen kommit tillbaka från en lång frukost. det var 2 katter eller snarare 1 katt som retades med den andre. det var som vanligt Jackson som retades med stackars  Nizze. och så skulle dem ha mat och en massa

om ni känner att ni vill gå på zoo nån gång kom till mig


                                                                                                                                                                                              

VÄLKOMMEN TILL EMILIAS ZOO!

vi bjuder på 2 katter 1 hund och 1 kanin! ni får också gå ut med dem och mata och klappa

                                                                                                                                                                                            



ingen dum ide!


nåja





Morgon!

Hej!

 
nu är det morgon till sist efter en lång natt. eller kort natt för mig förstås. mamma och hellan skulle upp tidigt så då råkade jag vakna då .   usch usch usch vad jag var trött.  men sen somnade jag om i ca en timme det var skönt!


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jo pappa och jag ska åka och köpta ett fotbollsmål som ska få stå på tomten när han har vaknat.  men sen vet jag inte. kanske kan ringa E.W eller Malin eller  Malin R .



                                                             



                                                       jag ska iallafall göra  något med den här dagen så den inte blir som  igår



så ska jag försöka vara lite nyttig för imorgon blir det onyttigt igen . för då är det hellans och olivers födelsedag.



Träning

Hej!




som vanligt på tisdagar har jag fotbollsträning. och eftersom det här vart en seg dag så var det inte så bra att jag gick på den. när jag kom hem så hade jag ont  i huvudet och i benen. usch! det här var även jobbigt några sprang inte på uppvärmningen så det blev grupp straff.



Jackson är urstor nu! ni som har följt min blogg från början vet ju hade han var plutte liten! nu  tror jag flera  gånger att han är Nizze! för den 27 april så blir han 5 månader  och då är det bara en månad kvar så är han redan ett halv år!

äsch nu är det "Dating in the dark"






Malin




Malin jag saknar dig  är det jag vill säga  det känns annars så tomt utan dig

Morgon smoothie

Hej!

 jag sitter här och dricker pappas smoothie. den smakar inte som alla andra smoothie's som han  har gjort den är jätte god!!!!.


jag drömde om felly i natt . jag drömde att hon lekt klart med malin  och vi skulle leka och vi skulle  möta Malin R som bytt skola. men vi kom aldrig iväg.



jag är i allafall glad  att hon säga hejdå till Oliver!

Håkans bar!

Hej!


jag sitter och ser på "Håkans bar" det är bra hellan och jag ska göra varm oboy sen  . det var  några som tävlade och så  den som förlorade  fick  tatuera sig på riktigt'! usch usch . oliver  är också inne




ååh jag längtar verkligen tills vi t5räffar Jennie och Melissa igen

Suck och stön!

Hej!

nu sitter jag och äter mackor med smällt ost jag kom precis hem från cassie och jag har inte ätit nåt förutom en tallrik flingor med  youhurt.  men det höll magen  mätt ett tag iallafall. men imorse när jag och cassie inte hade ätit grukost och bara låg och spelade kort. så tittar  vi ut genom fönstret och då snöar det

 

Suck

 

 men det håller på att smälta bort nu.  jag gästbloggade på cassies blogg igår om ni vill se gå bara in på www.cassiezz.blogg.se

'
äsch vi får hoppas att det  inte kommer mer frost från himlen

 

 


Godnatt är hos cassie

Hej!


jag hinner inte skriva så mycket nu jag ska sova hos cassie och vi ska sova nu direkt så jag har inte tid längre



vilken dag!

Träffat Melissa!

Hej!


jag kom precis hem från en lång dag från Jennie. jag fick för första gången se Melissa på riktigt! hon var världens sötaste lilla bebis




den här lilla pyamasen köpte vi till henne  mamma hade även stickat en mössa och en kofta med får på  men jag han aldrig fota dem





så fick jag hålla i henne också jag har till och med den här bilden som bakrund på min mobil




Kaninbad

Hej!






kaninerna behöver faktiskt bada ibland det gör oliver med  vi har lite ursöta bilder på det på den andra datan

Söndag

Hej!


vi såg på allt för min syster igår. fast innan såg vi på Lisbeht Sallander. jag gick och la mig rätt sent i natt också inatt lägger jag nog mig 10



                                                        




ja idag är det påskdagen då kan man ta det lite lugnt iallafall till klockan 1 för då ska vi till bästa kusinen Jennie som blivit mamma




Förlåt

Hej!


förlåt så hemskt mycket att jag inte bloggat något förutom morgon inlägget idag jag ska deffenetivt skärpa mig. jag har vart med cassie idag. vi har mest vart i parken och lekt det var jätte kul!. sen när hon gått hem fick jag gå på skattjackt efter mitt påskägg så nu sitter jag och smaskar på godiset i den! hoppas  det blir "allt för min syster"som blir filmen idag ´det finns ju inget att se på tv idag men nu blir det ingen mer blogg för idag




Påskafton

Hej!
'

idag är det påskafton!förlåt om jag inte sa godnatt igår men vi såg på den där pirat filmen som är rätt känd och den slutade halv 1! sen sova jag hos hellan och vi somnade inte på ett bra tag.




Bilder från när jag var påskkärring

Hej!


just nu sitter jag med cassie i mitt rum. och nu har jag äntligen orkat ladda upp bilderna sen igår när jag var påskärring

'






det finns mer men dem lev tyvärr dåliga



sista kanin inlägget för idag

Hej!

det här är mitt tredje kanininlägg för idag men jag tror det här blir det sista jag hittade en söt liten kanin som sitter i ett plan





Vilken känsla tycker ni att den har?

Hej!



vad tycker ni kaninen har för känsla? jag tycker den ser ut att vara rädd tycker inte ni?


2 nya urgulliga kaniner

Hej!

det kanske var lite länge sen jag visade kaninbilder utan att ha nån mening? men nu kommer iallafall 2 nya bilder på 2 urgulliga kaniner







 

 


Lång fredag

Hej!

jag vaknade tio i 8 idag och jag brukar kliva upp kvart i 7 hihi men jag ändå redan pigg men även lite trött. jag sov i hellans rum och hennes klocka stod på vintertid så jag blev lite förvirrad. jag funderar på att sova där hela lovet.


men i allafall  idag ska jag inte göra  så mycket skutta med Oliver och städa  hans bur så ska han få komma in i kväll också. vi ska se på Talang   det har  jag längtat efter. jag har lite sällskap av  Jackson när resten av familjen sover  han busar i mina fönster .

imorse sken solen så stark och det var så ljust så jag trodde det var sommar




perfekt dag för att skutta för nu är det ju faktiskt riktig vår!



jag får väl smälla in med en bild på jakcson också





juste!

mamma och jag ska också åka och titta på en present till hellan och oliver

Gräs period

Hej!

under sommaren och våren så brukar kaninerna älska att äta maskrosblad och lite sånt och det kallar jag för gräsperiod








kaninerna älskar sånt där
ja fast som jag sa när jag svarade på frågestunden om kaniner att alla kaniner gillar olika

imorgon ska jag och Oliver vara ute och skutta länge på gräsmattan  det finns nästan ingen snö alls kvar nu då kanske hans gräsperiod börjar hihi



Ensam hemma



Hej!

jag är just nu ensam hemma mamma kommer hem snart hon ringde för ett tag sedan hon åkte från kyrkan då sen skulle hon bara handla lite

jag vet att jag inte upptaterar så mycket men tänk posetivt nu har mitt underbara  påsklov har  börjat nu det är skönt men en hel dag kommer gå åt till att städa mitt rum vilket jag skulle gjort för flera veckor sedan men jag kom lite till väga lite på en hylla på skrivbordet ☺


hoppsan nu kom mamma

men tänkte upptatera lite snabba slarv bilder



sminketsen promenaden med C.O och E.W







nån ska jag uppdatera lite bilder på mig när jag har alla kläderna på

C.O åker till Florida imorgon så jag kommer inte få se henne på 2 veckor men en vecka är lovet men iallafall vi kan inte gå och äta pizza som vi gjorde på Sportlovet för ca en månad sen







Skuttat med Oliver

Hej!


jag har så klart inte skuttat men Oliver har han fick skutta på gräs vilket han säkert blev överlycklig över! han är också så himmla mjuk och lurvig så det är ett vårtecken för mig




jag saknar såklart honom  när jag inte  är med honom i samma rum men titta när jag tittar från mitt fönster ut




men iallafall  nu är påsklovet igång och jag har en massa jag måste göra C.O, E.W och jag ska ut och påska snart dem kommer till mig halv 5. vi satt på påskpysslet idag och gjorde 50 kort till det!!!!!!!

April,april

Hej!

idag  är det första April eller rättare sagt lurardagen. och det är även en vecka kvar till Hellans födelsedag. men vet ni en liten till krabrat som fyller 4 ?


OLIVER!

jag måste skynda mig köpa en present till dem




jag har en av mina favorit tröjor på mig idag



min gula edhardy tröja


minns ni min röda?




men iallafall idag är det påskpyssel och vi ska redovisa våra landskaps plancher jag är jätte närvös




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu