Stolt Bajare

Hej!


Jag har just startat en ny kategori som heter " Emilias Tankar". Där kommer jag skriva om vad jag tycker och tänker. Jag tänker börja med att lägga in en sak som jag skrev på Face book som passar väldigt bra till det här.


Emilia Wedberg
Ta bort inlägg

Emilia Wedberg Vem hittade på ordet hammarbu? Dem heter hammarBY! Okej de kanske rent av sagt suger på fotboll.
Men en stolt bajare hejar på dem i allt!
Och de är GRYMMA på andra sporter!

// Stolt Bajare!!!!




What do you think?

Hej!


Jag chattade just med min kusin Madde på Facebook. Hon frågade om jag ville ha en vinterjacka som hon inte använde. Den var jätte fin men jag kanske inte  får ha hur många jackor som helst nere i hallen. Men jag tänkte fråga vad ni tycker om den. Själv tycker jag att den är göörfin !♥





Madde är den till höger. Så vad tycker ni? Vill ha så många svar som möjligt 

Gillar verkligen att blogga!

Hej!



Jag har ju snart haft den här bloggen i ett år. Men när man har den såhär länge händer det lätt att man tröttnar.Fast jag älskar ju att blogga! Men bara om jag har något att skriva om. Ett tag tänkte jag ta en bloggpaus men sen kom jag på att det kan jag ju inte göra? Jag ska ju på Cassie's pyamaspraty imorgon och då blir det ju liv och fart på bloggen. Jag ska till och med ha ett liten komedi numer alldeles på egen hand. Hihi ska bli kul!





oops! Gammal bild. Men det  är så sent så jag orkar inte ladda upp någon ny.


Grattis Malin, bästa vän!




Tänkte bara skika en födelsedags hälsning till Malin som fyller 11 år idag ! ♥

Upptagen!

Hej!


Idag efter skolan hade jag egentligen fullt upp. Jag skulle göra en massa läxor och så. Men så kom jag inte in på smartskola och då satte jag inte igång med läxorna  förrän vid 5. Men nu håller jag fortfarande på med min Engelska. Ska snart gå ner och dricka te och äta skorpor. Sedan ska jag sätta igång igen. Ingen fara jag hinner. Men nu måste jag avlsuta för nu är det dags för mellan mål =)







Kallt

Hej!



Nu har jag vaknat och ätit frukost. Men nu har jag krypit ner i sängen och myst ett tag till. Det är så himla kallt nu också. Jag fryser som en tok!



Kommer inte kunna sova inatt

Hej!


Ni vet att jag i det tidigare inlägget att jag tipsade om en blogg som handlade om att det var en 15 åring som var höggravid? Hon skrev på sin blogg att hon ska föda ikväll! Jag skickade en liten stöttande kommentar till henne. Men jag är även nyfiken på hur det kommer att gå. Jag kommer ligga och tänka på det ett tag nu. Det känner jag på mig.





http://micahs.se )

Trött

Hej!



Fel av mig!
Jag, Cassie   och pappa åkte till Sydpoolen och inte Storvreten.
Har bara blivit så förvirrad av allt krångel till det här.
Nu är jag iallafall hemma och är helt slut.
Hade egentligen tänkt att göra matteläxan men jag kom inte in på smart skola :/
Får försöka senare.



Måste bara tipsa om en ny blogg som jag har börjat läsa.
Har säkert nämnt den förut men nu gör jag det igen


http://micahs.se


Den bloggen handlar om en tjej som fyllde 15 år igår.
Men det som är så speciellt med henne är att hon är gravid i 38:onde veckan eller något sånt.
Så titta gärna in, den är väldigt intressant.


Min lilla pärla!




Godmorgon !

Hej!



Idag ska jag äntligen ha tid att blogga ganska mycket. Igår var jag med Cassie och det var därför jag inte kunde uppdatera mer än ett inlägg. Fast idag ska jag, hon och pappa åka till Storvretsbadet klockan 1. Och det är ett tag kvar. Så var aktiv med att titta in ! =)





Det är tredje dagen i rad som jag har flätor i håret. Men det är så skönt att ha det. Sen ( inte för att skryta) tycker jag att jag blir väldigt fin i flätor.

Millan trött

Hejsan!



Idag vaknade jag runt 10 och vid halv 11 låg jag och såg på en film. Men den här lördagen är jag rätt seg. Jag skulle  vilja vara med en kompis om nån får tid. Hade tänkt fråga Fjoppe men hon är inte inne på msn så jag kan inte få tag på henne. Men ska iallafall snart ta första steget genom att klä på mig.






Framtiden



På bilden ser ni något som jag förmodligen kommer att jobba med i framtiden. Har precis börjat på min första bok av en serie som jag har tänkt att börja skriva. Dessvärre har inte serien eller boken något namn men det får jag väl komma på lite senare i mitt skrivande. Ska skriva lite till innan jag släcker lampan för kvällen.

Kameran har fullt batteri nu!

Hej!


Nu har kameran fulladdat batteri.Så det är bara att börja skriva för glatta livet, för nu kliar det i fingrarna!
Jag startar upp kvällen med denna bild:




Hihi, mina näsborrar blev lite stora. Tror det var för jag fick lite bråttom och ta bilden.

Tänkte blogga hela kvällen!

Hello!



Ikväll tänkte jag blogga hela kvällen! Jag har ändå inget för mig. Dessutom har jag massor att berätta och så måste jag komma ikapp mitt förra vardagliga bloggande igen. Speciellt nu när det har blivit helg för då har jag extra mycket tid.

Fast det ända som kan hindra mig är att min kamera måste ladda färdigt innan jag kan börja fota andra saker än bara mig själv med webben. Men så länge får ni nöja er med det






såklart en liten grimas på detta =)

Ledsen

Hej!

 

Imorgon ska jag ta och sätta igång med att skriva mycket igen. Bl.a ska jag skriva lite om min Skottlands resa som jag kom hem ifrån igår. Men inte så mycket. Sedan så finns det massor med mer som jag måste ta att berätta.  Just nu sitter jag och kollar på Hellenius hörna men jag ska snart göra mig iordning  för läggdags.

 




Godnatt!


Videoblogg- Krissaker


Sover hos Malin inatt

Hej allihopa!



Tack för ert tålamod om den dåliga uppdateringen! Men nu har jag tid. Fast bara lite ikväll och imorgon för sen åker jag till SKOTTLAND!Längtar så mycket. Men iallafall så sover jag hos Malin inatt. Tror att hon frågade lite p.g.a resan och att hon inte kommer att få se mig till och med Torsdag. Har fått hem matteboken så jag inte ligger efter.




Förlåt

Hejsan!



Jag vill bara säga förlåt för den dåliga uppdateringen på senaste tiden. Eller inte senaste tiden utan sen 3 dagar tillbaka. Har hel enkelt inte tid till allting nu när skolan har börjar efter lovet. Men ska skärpa mig totalt men ni får acceptera att jag alltid inte har tid. För vänner,skolan och familjen är en aning viktigare än bloggen. Därför går det före.






Hihi det var länge sedan jag skrev något på den här stora datan.DEt blir kul när man är van vid en minidata!!

Videoblogg-Milo

Hej!



I söndags kväll busade jag lite med Milo. Och jag tänkte att jag nästan aldrig har skrivit något om honom. Eller jo lite gran kanske men inte så mycket. Så är kommer ett videoklipp på världens finaste hund!




Min nya stol (bättre bild)

Hej!



Häromdagen visade jag en dålig bild på min nya stol som jag fått. Men här kommer  en liten bättre.



''



599 :- på ikea rätt bra  pris tycker jag. Älskar den verkligen!

Ny datastol

Hej!


idag har jag haft fullt upp precis som igår ( då var jag på symässa) och därför at uppdateringen varit lite låg. idag har jag varit på Ikea. Då fick jag en ny datastol för min gamla är inte så skön att sitta i längre. Därför fick jag en mycket skönare,tryggare och praktiskare stolen.






Jag är fortfarande rätt lat så jag orkar inte ladda upp bilder på hela stolen just nu. Men jag kanske får bättre krafter till kvällen

Himlen är oskyldigt blå

Hej!



Nu åker jag snart iväg på bio med mamma,Kristina,Elin och Hellan. ´Vi ska se Himlen är oskyldigt blå. Den verkar vara riktigt bra!




Jag´provar en ny hårstil . I vanliga fall brukar jag ha 2 flätor, men nu nöjer jag mig bara med en.

Jag

Fotbollen inställd

Hej!



Jag kom precis från min " fotbollsträning". Eller jag gjorde ingenting förutom att lyssna på en massa samtal som tränarna hade. fast det var rätt intressant.


Det var bara 2 stycken spelare där överhuvud taget. Inklusive mig. Så jag fick inte träna. Och dessútom riskerar vårat lag att lägga ner eftersom jätte många har slutat. Åhh vad jobbigt , jag älskar att spela i tumba 99!




Millsi-dillsi

Hejsan!



Idag ska jag vara med Malin. Fast jag får vänta lite för hennes andra kompis sov över hos henne. Självklart skulle jag vilja vara med henne nu direkt men det är så hon är. Alltså hon vill vara med kompisar dygnet runt. Men det är bara att acceptera.



Millsidillsi:






Milo =)




Och till sist måste jag bara berätta vi fick gäster igår kväll. Kristina från Norge och hennes dotter Elin.


Några saker du kanske inte visste om mig




-Jag blir ganska lätt irriterad

-Min favorit frukost är rostat bröd med oboy

-Jag tycker väldigt mycket om att rita och att skriva böcker

-Drömjobbet just nu är frisör

-Jag älskar att sjunga

-Jag är 166 cm lång

-Jag är starkast i klassen

- Jag tycker väldigt mycket om att göra flätor

-Jag har ett slags problem med tänderna. Jo det är så att under vissa mjölktänder finns det inga vuxentänder!!

-Jag har dålig emalj ( så jag äter flourtabletter)

-Jag försöker sluta bita på naglarna (vilket inte går så bra)

-Jag tycker om att  läsa bloggar och jag är ett stort fan av Foki

-Jag hatar drama- filmer men älskar komedi

- Jag vill bli komiker

-Jag älskar att ha munkjacka

-Jag vill komma upp på listan med min blogg





Ensam hemma

Hej alla glada!



Vad gör ni denna dystra Onsdags eftermiddag/kväll? Själv sitter jag bara hemma själv och tråkar. Mamma kommer väl kanske hem om ca 40-45 minuter. Men tills dess får katterna vara mitt sällskap.  





Nu ska jag nog ta och rensa en massa bilder som jag laddat upp tidigare. Det börjar verkligen bli många ,igen!


Videoblogg-Cassie's fakta

Hej!


Medans Cassie och jag åt våran fika så kom hon på såna lustiga ideer. Rätt barnsliga ideer faktiskt. Men det var så tråkigt att det blev kul!





Fast hon är ju på sitt sätt

En kladdig kaka

Hejsan!



Mmm... Jag har precis ätit en jätte god kladdkaka som jag och Cassie har gjort. Fast den var så mäktig att jag bara kunde äta en bit :) Fast det var kul att göra den för som vanligt så tokar det alltid till sig när jag och Cassie ska göra någonting.
 Haha men det blev iallafall klart till slut och den blev som sagt jättegod!




Någon som också ville vara med.



I väntan på att kakan skulle bli färdig





Skratt kalas













Det är kul att baka men det finns negativa sidor också, som att te.x städa undan efter sig.



Lär Cassie spela gitarr

Hej alla glada!



Idag är det ganska grått och trist ute. Jag bara varit ute en gång nu på förmiddagen och det var då jag skulle möta Cassie. Nu sitter vi bara inne på mitt rum. Fast Cassie håller på att lära sig sin trejde låt för idag. Hihi. Hon är faktiskt en jätte duktig elev som lär sig rätt snabbt.




Pussgurka

Hej!



Idag har jag varit riktigt seg. Har nästan inte gjort någonting. Hade illamående magont mitt på dagen och det gjorde min dag inte precis bättre. Men ikväll är det scouter och då hoppas jag att jag blir ännu aktivare.


Påtal om ingenting, kommer ni ihåg att jag i Januari iår att Hellan köpte våran yngsta katt Jackson? Då var han så pytte liten. Men om man tittar på honom nu tror man nästan inte att det är samma katt.







Men titta på honom hur han ser ut idag















Tänk att han fyller 1 år om 26 dagar!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu