Mörkrädd

Hej!



Kom precis genom dörren efter att ha cyklat hem  från fotbollen. Att cykla personligen efter en träning är väl egentligen inte så farligt, men det är just det här fruktansvärda mörka på kvällarna. Jag är så himla mörkrädd. Jag vet inte varför men det känns bara så läskigt. Hu hu..



Nu ska jag ta en varm dusch och njuta  av att äntligen ha kommit hem . Plus att jag slipper vara ensam nu för mamma har kommit hem från föräldrar mötet. Efter duschen ska jag nog fortsätta på min bok.






Usch måste verkligen börja med kamera bilde roch att blogga oftare.

Onsdag

Tjaba!




Nu har  jag äntligen tid att skriva. Haft full bokat hela dagen. Först var jag i skolan till klockan 2 sen var jag med Cassie och hon följde med mig till frisören då jag klippte mig. Sen åt jag mat och åkte till stallet och nu är jag här. Ja som sagt fullbokat. Älskar verkligen onsdagar. Ingen stress och inga hobbys bara vara med kompisar och göra lite vad man vill. Fast ibland kan dem bli lite väl uppbokade som idag alltså.









Och när jag ändå är igång så måaste jag bara visa en jätte söt och fin tröja som jag fick av Hellan igår. Jag älskar verkligen den!





Hihi en kanin såklart.




Ge mig vinter

Hej!



Vet ni vad jag längtar riktigt mycket efter? Jo vintern!'Tänk er! 'Det är mycket skönare att komma hem efter skolan för man kommer in i värmen. Man kan bygga saker t.ex snögubbar,snölyktor och snökojor. Inte ett dugg läskigt för mig att gå ut till Oliver på kvällarna för snön skiner upp allting tack vare gatlamporna. Frysa på nätterna tycker jag är rätt mysigt ibland.



Och bäst av allt. Julafton! Julklapparna,kalle anka,godiset,julgranen familjen ...



Åhh gud vad jag längtar till denna ljuva tid. Hoppas snön kommer i November nån gång!!





Håller ni med mig?

Söndagens fynd

Hej!





Igår var jag och shoppade med mamma och pappa i kungens kurva. Jag ville ha en stickad mössa med en stor toffs på toppen. Som tur hittade  jag det jag sökte + att jag köpte stickade vantar till.Resten av fynden får ni se på bilderna här nere.





 


En jätte mysig fleas-tröja som jag älskar.






10 par långa strumpor i olika färger och mönster. Det var rea 10 stycken för 100. ( jag visste inte att de var så långa när vi köpte dem)







En egen kaktus.






Min mössa och mina vantar. Det braiga med vantarna är att det finns fleas innanpå. Så det blir extra varmt och mysigt.


Ja det är iallafall skönt att ha varma, mysiga kläder för vintern.



Godmorgon

Hejsan svejsan!





Jag har precis ätit frukost. Idag ska jag vara för mig själv tror jag som vanligt. Det kan faktiskt vara vädlgit kl ibland när man leker lekar när man t.ex arbetar eller något sånt. Antingen det eller så ska jag fråga C.O om vi kan leka. Det var faktiskt lite mer än 4 veckor sen senast p.g.a ett litet bästis gräl som nu är löst.






Nu ska jag börja skriva på en bok på den här datorn. Ni kanske inte visste om det men jag vill faktiskt bli författare när jag blir stor.

2-2

Hello!



NU har jag duschat och gjort mig klar för dagen. Matchen blev ganska lyckad.Jag gjorde 2 av 4 hörner. Tyvärr så ledde dem inte till något mål men jag blev rätt nöjd med dem ändå.Jag var även lagkapten idag frivilligt, jag brukar hata att vara det. Jag fick vara dels för att jag ville och för att jag tränat mest den senaste veckan. Matchen slutade lyckligtvis med 2-2. Båda våra mål gjordes av "inlåst" (Lisa) med 2 snygga frisparkar.


Ni kanske tycker att en oavgjordmatch är sådär. Men för mitt lag är det precis som att vinna,om vi har kämpat. Och det gjorde vi. Vi gjorde till och med "fotbolls"-vågen som man brukar göra när man gör när man vinner.





Nä nu måste jag sluta. Jag ska ringa Malin och kolla om hon har kommit hem från Emma Bs handbollsmatcher.




Ha en kramdag!

Godmorgon

Hejsan!



Nu är vi vakna igen.  Dessutom är det lördag!! Rikigt skönt måste jag säga. Idag har vi match har ingen aning om vilket lag. Just nu har jag verkligen ingen lust med det. Men det finns ju vändningar. Efter matchen ska jag vara med Malin igen.


Hur ser eran dag ut?








Dagens tips





Lägg aldrig din kamera längst ner i ryggsäcken när det regnar ute.



Förra helgen var jag ju på hajk med scouterna. Det regnade såklart. Och såklart hade jag kameran med mig. Och pappa sa :


Lägg kameran på ett torrt ställe i ryggsäcken.

Och vad gör jag?Jo jag lägger kameran längst ner   i ryggsäcken så det läcker in vatten i den. Och det tog några dagar för vattnet att rinna ut. Nu är kameran lite trög att starta  och det finns några vattenfläckar kvar. Så dagens tips är verkligen



Lägg aldrig kameran längst ner i ryggsäcken när det regnar ute

Malin ska sova här

 Hej!



Förlåt igen för riktigt dålig uppdatering.Men har som vanligt inte så mycket tid över.

Just nu ligger och i sängen och är riktigt trött. Malin ligger brevid mig och är precis lika dan. Imorgon har jag match halv 12. Hoppas vi vinner. Det var ett tag sen nu........


Okej mitt lag är  inte bäst men inte sämst heller. Så reta oss inte för de senatse matcherna.



Nä nu måste jag sluta Malin ska få logga in på en sida och göra en snabb liten sak, sen ska jag ta en liten titt på Fokis blogg.







Hihi,ska bara väcka Malin som ligger och halvsover brevid mig..



Sov sött!

Give me five!

Hello!



Nu ska jag ta och göra min läxa som jag har tills imorgon. Men först en snabb bild på en give me five!






Onsdag

Hej alla glada!




Jag hinner bara skriva lite kort nu innan jag måste rusa iväg till Malin.




Idag är det onsdag vilket betyder inga hobbys!Skönt. Så då ska jag ägna mig åt läxor,gitarren och såklart bloggen. Ojojoj nu är klockan så mycket så nu måste rusa. Ses sen!




'

Tjena!


Nu sitter jag och tittar idol. Det är massa som har sjunkit en massa!! Men iallafall skolan var lite lång tråkig ida för vi pratade nästan bara om demokrati och budgeten. Rätt trist. På fotbollen hade jag som vanligt lika kul med en 00:e kamrat som heter Lisa. Ja det är lite så man måste återberätta iband om man missar att blogga  så mycket som jag gör nu för tiden.


Nu  måste jag tyvärr sluta för jag måste ordna kvällsfika.




Val 2010

Hej!





Vi stod nästan 3 timmar och delade ut såna där vallappar för socialdemokraterna. Eller vi och vi mamma och Cassies mamma (fast Cassies mamma Karin delade ut för moderaterna).Det var kul du längs som Cassie och Karin var kvar men sen när de gick en kort stund innan vi blev det rätt trist.



Nu sitter jag och kollar på valvakan. Som ni kanske redan har listat ut så håller jag på Sossarna. Och det är väl inget konstigt med det? Man får tycka vad man vill.



Hajken

Tjenamosh!





Hajken/ tävlingsdagen var göörkul!!! Jag kom hem vi 10 tiden imorse.På tävlingsdagen vann inte grödinge nånting men vi hade kul ändå. Hajken var ännu roligare. På lägerbålet körde jag och Frida 6 sketsher (stavning). Trivdes jätte bra i vårat tält också,vi hade kamin och jag sov jätte gott! Kan tyvärr inte berätta alla tetaljer för det skulle verklgien ta för lång tid.


Nu sitter jag hemma vid mitt skrivbord och håller på med datorn. Ska alldeles strax börja spela lite spel medan jag väntar på att mamma ska åka iväg och dela ut valsedlar för Socialdemokraterna.Cassie är där med sin mamma som delar ut valsedlar för Moderaterna








Puss Millan!

Godkväll!

Hej alla glada!

Jag ska snart gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon. Har haft jätte bråttom hela kvällen, först hade vi match mot Ösmo de fällde våran bästa spelare så den inte  kunde springa längre (knappt gå) så stannade vi på vägen hem och tg i hästarna. Maten blev pizza. Och sen vi kom hem har jag nästan bra packat. Är så taggad!!!



Nu måste jag sluta det är låg batteri nivå på datorn dessutom måste jag sova




Good night!!



ps,kommer inte blogga förrän på söndag som ni kanske förstår ds.


Scouter i helgen!

Hej!


Hoppas ni alla är friska och glada!Äntligen är det fredag.Veckan har varit ganska låång så det ska bli skönt att få åka iväg till lida med scouterna imorgon. Vi ska ha tävlingsdag på dagen och sen på kvällen så campar vi i antingen vindskydd eller tält. Att hajka är det bästa jag vet,både Cassie och jag är väldigt taggade.


Jag ska vara  lida halv 10 imorgon men har ingen aning om vi ska samlas i scoutstugan innan...

....får kolla upp det!

Och på tal om att kolla upp så har jag tappat bort min kamera sladd som jag hade senast i söndags så det är därför jag inte  har laddat upp några bilder i veckan. Men vi hittar den nog snart.




Ska ikväll åka i väg och spela match i Ösmo mot Ösmo. Efter det ska jag hjälpa Hellan att ta in hästarna  ( bla Dream)och sen 2 hästar till. Ska nog äta lite kyckling nu  för jag äter ingen middag före matchen. Packningen till hajken startar efteråt.



Min ängel!

 

 


Med Malin!

Hejsvejs!





Nu är jag med Malin och har precis ätit mellis. Vi har uppfunnit  en ny humor. ME-humor. Det är min och Malins egna humor. Den är väldigt rolig enligt oss.


Men i allafall så ska vi gå ut med Milo och Pepsi nu i ungefär en halv timme. Så jag måste nu jag gå




.




Seg dag

Hej!

Idag är det en riktigt seg dag. Jag kom hem klockan 2 inatt och sen sov jag till 10. Riktigt skönt att få sova ut lite. Festen blev faktiskt rät lyckad. Flera höll tal och jag pratade mest med min kompis Lovisa och hennes kille Jesper.Idag ska det bli återigen en "ta det  lungt dag" som jag är bäst på. Just nu tittar jag på repriser av idol och har det bra.







Förlust eller vinst?

Hej!


Vi förlorade matchen med 3-1. Men guud vad roligt det var. Det var en av dem bästa matcher jag har haft.Så jag tycker Tumba helt klart är värda en varm applåd.


Aja nu sitter jag och väntar på att mamma,Kristina och Hellan ska komma hem. De är i lokalen där mamma ska ha fest. Sen nr det ska åka igen så tänkte jag följa med upp och titta lite. Jag har faktiskt inte sett lokalen än. Det ända jag vet att det är   i folkets hus nere i Tumba. Under tiden ska jag försöka hitta på något roligt att göra.







Som ni också kanske förstår så kommer jag nog inte hinna uppdatera så mycket mer idag. Kanske hinner med något litet futtigt inlägg innan jag drar till festen

Godmorgon

Hej!
 

Nu är jag vaken och har precis ätit min frukost. Om ca 45 min ska jag byta om. Men under tiden ska jag försöka rensa många blogg-bilder som jag har lagt upp på bloggen. Det har tyvärr blivit alldeles för många mappar med onödiga bilder som jag inte vill ha kvar.Haha jag vet att jag har sagt att jag ska rensa dem flera gånger men jag har liksom aldrig orkat.







Godnatt......




...... nu ska jag sova. Jag ska som sagt ha match imorgon och vi ska samlas 11 och jag kliver upp 9 så jag behöver verkligen sova. Kvällen har gått åt till vissa i det här huset att förbereda saker inför imorgon. Allt börjar falla på plats nu.


Men påtal om fotboll. Igår (torsdag) hade vi träningsmatch mot Tullinge 00.Efter ca 30 sekunder efter start så gjorde Mimmi ett mål. Några minuter senare så sköt jag ett skott in i mål. Nästa halvlek så gjorde båda lagen varsitt mål. Men då hade vi vunnit med 3-1. Riktigt synd att det bara var en tränings match och ingen riktig...






Aja nu ska jag hämta Jackson och sova


Sweet dreams !!!

Foki=Oki

Hej!




Som ni alla vet så läser och beundrar jag Fokis blogg. Hon skriver om så intressanta saker så man bara måste läsa. En annan sak som jag är fasinerad av henne är hennes otroliga kreativitet. Jag tänkte ge ett exempel om ett inlägg jag läste idag. Det handlade om att hon skulle handla och så visade hon upp sin lilla inköpslista. Den var så himla gullig (tycker jag).Ibland önskar verkligen att jag var sån som hon. Fast ska jag vara helt ärlig så är jag precis tvärtom.




Lite annorlunda lista än ´vad du brukar skriva va?

Helg

Hejhej!


Nu är det fredag  vilket innebär helg och ledighet. Imorgon ska jag spela en fotbollsmatch och sen på kvällen ska mamma ha sin 50-års fest. så det blir lite av varje. Nu ska jag bara äta fredagsmys och se på tv.



Ny tunika

Hej!




Jag gick inte på fotbollen igår p.g.a fruktansvärd nackspärr och att jag var i Skärholmen med mamma och Hellan. Vi handlade lite kläder till mammas 50-års fest som är på lördag. Dem 2 försökte ta på mig alla möjliga sorters glitter och glamour tröjor. Jag provade dem men jag sa bestämt nej till allihop. För ska jag vara ärlig så är coola kläder inte min stil.Till  slut gick jag till barnavdelningen (där jag hör hemma) och där hittade jag något som var en blandning mellan coolt och icke coolt. Den var riktigt fin,så vi tog den.





Mycket bättre än dem där andra tröjorna

Klippt gräset

hejhej!


Förlåt igen för dålig uppdatering men jag har ruuskigt mycket att göra nu för tiden. Massor av läxor och lite sånt. Men jag försöker skriva så ofta jag kan.


För en kvart sen blev jag äntligen klar på hela våran gräsmatta. Ni som känner mig vet att den är väldigt stor. Det var väldigt jobbigt måste jag säga. Men jag ska få 50 kronor för det.





Bye!

Scouterna

Hejhej!



Det här blir ett snabbt inlägg innan jag skyndar mig iväg till scouterna.I skolan hände det inte så mycket faktiskt. Jo förutom att jag,C.O och E.W är sams igen. Men inte bästisar. Jaja jag har ju alla dem på scouterna och Malin.


Jaja nu måste jag sluta. Wilma kommer idag också. Längtar verkligen. Jag har till och med hälsat henne att hennes revben kommer gå sönder!



Några saker du kanske inte visste om mig



Jag använder flourtabletter

Näste efter kaniner så är katter mitt favoritdjur

Jag är ingen "mobilmänniska"

Jag är 11 år men ovanligt lång(165 cm)

Jag väger 47 kg (inte konstigt med tanke på min längd

Det bästa jag vet är scouter

Även fast jag är väldigt smal så älskar jag socker och onyttigheter

Jag har ca 16 kusiner och 8 kusinbarn

Jag gillar inte att sova för länge på helger

Jag är ett stort fan av Foki ( känd bloggerska)

Jag tycker bäst om komdedi

Jag är inte så händig




Oliveralbum






Melissa

Hej!


Idag hade min farmor öppet hus för ho fyller 70 på måndag. För er som läste min blogg i ungefär mars/april så vet ni att jag fick mitt åttonde kusinbarn. Hon var på det öppna huset medan jag var där. Och hon är fortfarande världens sötaste,snällaste och duktigaste bebis.Tvärr vågade jag inte hålla henne i början för jag var så rädd att hon  skulle göra illa sig. Men till slut vågade jag. Fast det ännu mera typiska var att jag glömde den förbaskade kameran hemma. Men ni får nöja er med fina bilder på när hon var några veckor.



Engelska

Hello!


Nu ska jag eller snart börja plugga lite engelska på datorn.Har aldrig testat att sitta vid datorn med cdskivan ( från skolan). Men jag hoppas att det kommer gå bra. Senare idag ska jag öva gångertabellen som vi har i läxa till på Fredag.


Och kanske om jag  får lite tid över och det inte regnar så ska jag gå ut och skutta lite med Oliver lite gran.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu