Soap making =D

Hej!

Blev precis klar med lite tvålar som jag har stått och gjort. Ganka nöjd. 4 av tvålarna ska jag ge till mormor i julklapp , och den sista som en nyårspresent.
Fast det här med tvålarna ska bli min nya hemma hobby. Jag var i Skärholmen idag med Cassie (vi åkte buss dit själva) och jag köpte inte så mycket bara tvålgrejor och tights. Nästa gång jag är där ska jag köpa mer former. Köpte bara en form idag. Fast i julklapp fick jag en tvållåda där man skulle lägga i djur som följde med. Och då blev jag sugen och inspirerad så jag köpte mer saker. Det jag vill säga med det är att 4 av formerna är gjort av plast och bara kan användas en gång.

ifall ni skulle undra senare.


















Och nu kommer den finaste (enligt mig)



De kanske inte är proffsgjorda , men jag är glad att jag iallafall klarade det =D


Oliver, kaninunge

Hej!



Idag hittade jag en gammal profilbild som jag har kaft på facebook. Jag känner såklart igen bilden. Men jag tänkte visa er den. Det är när jag bar Oliver för första gången (tror jag) 90% säker.



Tagen: för 4 år sedan

Hihi vi båda var såna minisar!Jag var 7 år och han var 7 veckor!




Tagen:Idag

Nu är det 4 år sen han var kaninunge. jag minns precis hur det var när jag såg honom för första gången. Till och med när vi hittade hans kull på 3 kaniner på nätet så ville jag mest ha han.
Ja det var tider det!
Och jag försökte klappa de andra 2 när jag väl fick se dem men jag var så fäst vid Oliver. Sen när de till sist frågade om jag hade valt sa jag:
Jag tycker om den här!
Jag fick honom!
Det är en dag att minnas!
Inte för att jag tar så väl hand om honom men han jag tror han tycker om mig iallafall! för jag känner det

Min lilla snutt!

Oliver=Millan GLAD!

Hej!


Var för ett tag sen var jag ute hos Oliver! Städade hans bur sen satt jag hos honom en liten stund. Sen var han så gullig så jag var tvungen att springa in och hämta min kamera. Jag vet att jag är väldigt dålig på att hålla han sällskap men när jag väl är med honom så blir man så glad att man bara vill stanna längre,längre och längre.


Fast till slut så frös jag så mycket om mina händer så jag var tvungen att gå in. Ska nog hälsa på lite senare också!<3



























Världens finaste,snällaste och BÄSTA kanin!


Tråkigt lov!

Hej!



Usch vad det här är tråkigt! Jag har typ bara varit med Cassie på lovet för ingen annan har ju tid! Jag gilllar att vara medCassie men det känns som om det bara finns henne här i världen! Och när jag inte är med henne har jag ju som sagt tråkigt Jag sitter bara och rullar tummarna! Nä , imorgon ska jag ta och aktiviera mig.

Ska behandla den som om det vore mitt egna hjärta^^

Hej!



Den tredje julklappen för idag som jag visar upp är min kamera. Jag förstörde en kamera som var min i ca Januari 2010. Och sen har jag nyligen förstört den röda kameran (i september). Därför har jag fått låna en annan som är några år, men displayen är så liten så den känns lite gammalmodig (enligt pappa). Men från och med igår så behöver jag inte använda den mer!För nu har jag en spriljans nykamera med 12,1 megapixels!


Och jag har ju försört 2 kameror det här året på olika sätt. därför ska jag behandla den här som om det vore mitt hjärta!




Här kommer några bilder jag tagit än så länge med den!






Oj så "glad" Nizze verkar vara^^





Jag har tagit några fler men jag bjuder på dem där så länge

Läpptelefon^^

Hej!



En annan liten sak jag fick igår var en hemtelefon. fast ingen vanlig telefon utan en telefon som liknar en stor mun. Haha ! Jag tycker den är jätte skojig. Fast ingen ringer så jag har inte fått höra hur ringsignalen är. Men jag har ringt med den så jag vet garanterat att den funkar^^






Hellokittytofflor

Hej!



Nu tänkte jag visa upp min första julklapp som jag fick igår. Eller inte den första som jag fick utan den första som jag visar för er. Det är ett par Hellokittytofflor. De är jättesköna att ha bara att de är lite för stora. Fast den kan jag nog vänja mig med.








Jättesöta om ni frågar mig!


PS. Min storebror Daniel åt här idag  och vi pratade om att mina tofflor var som sagt för stora. Och då bad jag honom att prova om de passade honom. Så skulle jag vara så rolig så han fick ta på sig den andra också så tog jag kort. Hihi! Busig lilla syster jag är!







hihi! Tur att han inte läser min blogg. Annars hade jag nog fått ta bort det här.



Snart mycket bilder och uppdatering!

Hej!


Snart ska ni få en massa uppdatering och bilder. Men först måste jag leta efter  sladden till min nya kamera ( som jag fick igår). Har helt glömt bort vart  jag har lagt den. Men ni får ha det så bra så länge då .



Ses snart!


Kort bloggpaus

Hej alla fina!


Nu tänkte jag ta bloggpaus. Men bara till ca lördag. Andedningen till detta är att jag sitter alldeles för mycket vid datan. Och jag  tänkte inte sitta vid datan under veckan. Okej jag kanske kollar facebook 5 min ibland fast för övrigt blir det ingen dator för mig. Och det har jag bestämt själv. Jag går på min magkänsla att jag nästan inte gör annat.


Och det kanske inte märks eftersom inläggen inte blir så många. Fast det är för att jag inte har någonting att blogga om . Och jag tycker inte att man ska göra inlägg bara för att . Liksom:


Tjaba tjena! Har typ inge att göra så jag gör ett inlägg. Tja jag har inte så mycket mer att säga. bye!


Det var bara ett exempel. Jag säger inte att det är olagligt att göra så men min personliga åsikt är att det blir mycket mer roligare och intressantare för både mig och läsarna=)






Vi hörs om några dagar! =)

Dags för lång läsning

Hej!



Nu tänkte jag göra ett ganska ¨långt inlägg för er som vill läsa. Jag känner att jag skriver väldigt kort nu för tiden. Därför gör jag det här.
Just nu är jag förkyld. Tog nässpraj igår kväll så jag iallafall kunde andas. Men det sved runt om så det gjorde iallafall jätteont.
Nyss kom pappa in till mitt rum också och fårgade hur det var med förkylningen. Då skulle jag svara men jag var så förbaskat hes (märkte jag då).
- Har du ont i halsen?
- Nej!
- Okej, men det låter som det.

Därför ska jag bara ta det lugnt idag och vila och försöka bli frisk till Jul. Tror dock inte att det blir någon stor skillnad om jag är såhär förkyld på Julafton . Så det är ingen brådska fast det är väldigt kul att försöka bli av med förkylning. Haha!
Nä!
Jag tog ju nässpraj igår. Det var faktiskt första gången i hela mitt liv. Och det är väl inge konstigt?
Något mer som jag aldrig har fått/andvänt är blåmärket. Sen får jag sällan ont i huvudet. under 11 år har jag nog bara fått ont i huvudet ca 3 snabba gånger.
Ojojoj nu kom jag in på ett annat ämne.
Fast det ska jag ändå göra nu så det gjorde inte så mycket. Blev bara lite mer intressant läsning.

hmmm...
Det är svårt att komma på någonting som är intressant att veta.
Nu vet jag!
Jag är väldigt hungrig. Jag brukar egentligen äta senast 10 fast eftersom jag är sjuk tänkte jag att det inte är någon brådska.
Fast jag hra ingen aning om vad jag ska ta. Är sugen på rostat bröd med oboy men tyvärr har vi inget oboy-pulver hemma!
Alltså får jag hitta på något annat att äta. För det GÅR inte att äta rostat bröd utan oboy!
Nu frågar pappa om jag har ätit frukost.
-  Nej! kraxade jag till svar.
- Vill du ha något då?
Han göra en videblogg sen på hur min röst är. Den kan jag bara beskriva med 1 ord.
Hemsk!
Något som är mer intressant att veta är något om Oliver.
Hans dagar flyter på och han är sötare än någonsin.

Nu tycker jag att jag har kommit  en bra bit på väg med mitt långa inlägg. Men för er som vill läsa ännu mera kan fortsätta läsa.


´Jag skulle vilja bli lite kändis när jag blir stor. Men Jaag vill det med så mycket. Författare SKA jag bli, för det har jag bestämt redan sen jag gick i lågstadiet.Sen skulle jag också vilja bli sångerska. Jag tycker att jag sjunger rätt fint och andra tycker det med. Fast då måste jag öva mycket nu som barn.
Fast inte just nu eftersom jag inte äns kan prata.

Shiit vad jag blev rädd!!!
Hela det här inlägget om bort för datorn backade automatiskt. Och jag trodde att all text var borta!!! Men som tur fanns den på utkast.
Pjuuh!

Nu håller min förkylning på att bråka med mig igen. Jag nyser som en  galning och jag blir bara mer och mer täppt. snart dags att ta nässpraj igen.


fast egentligen varför heter den här sjukdomen förkylning? Det är ju liksom som om man fryser. Och att man fryser för mycket.
Hihi vad knäpp!^^
Jag fryser ju inte. Och verkligen inte för mycket. Hihi.
Fast i försej om man har feber så kan man väl frysa. Och jag har ju inte feber. Eller jag hade iallafal inte det igår kväll.

Bäst att ta tempen igen.

men iallafall nu ska jag diskutera om intressant saker. Ni kanske har märkt att jag inte är med Malin så ofta länge. det är för att vi har glidit isär. Hon är med sin nya bästis Linnea som är 97:a . Ni kan hitta dem på deras blogg http://piffofluff.blogg.se . Och jag är med mina kompisar. Som t.ex Cassie och Fjoppe. Okej Fjoppe och jag har inte träffats än hemma men vi ska göra det efter jul ^^ det ska bli kul! Ni kan hitta fjoppe på http://barafjoppe.bloggplatsen.se . Men iallafall jag och Malin. Jag vill gärna träffa henne nu på jullovet men hon är nog upptagen . Och dessutom är vi som dag och natt. Vi har till och med bestämt att vi inte ska vara bästisar längre. Bara goda vänner. Fast det ser inte så jätte ljust ut just nu .

Och så var det med den saken!


Och till sist vill jag bara berätta att jag och Cassie har en blogg tillsammans nu också. Den heter http://knasboollar.blogg.se .


Nu har jag skrivit ett långt inlägg till er. Det  tog väl  ca 20 min. Men nu ska jag iallafall äta och tillfriskna.

Kyss och svanar!

Våran julgran!

Hej!


Igår kväll gjorde vi invigning för årets julgran. Vi pyntade det på vårat sätt med smällkarameller , polkagrisar,glitter och massor med olika färger på julkulorna. Och sist men inte minst en liten julstjärna på toppen. Den blev riktigt fin. Än så länge är det bara jag som lagt några paket under. Fast jag är 100 % säker på att det kommer komma fler. Så småning om ......








Ojdå den blev lite suddig.....


Men nu är det bara att vänta till Julafton

Min pärla!

Hej!



Kom nyss in efter att ha skottat och pysslat om lilla Oliver men pappa. Oliver var så söt! han stoppade bl.a ner nosen i snön så han blev snöig i hela ansiktet. Sen så stoppade vi ner honom i djupsnö. Haha han var så gullig när han försökte ta sig fram. ^^
Världens bästa kille!














Tumba

Heej!



För ett tag sen kom jag och Cassie hem från Tumba Centrum. Vi handlade julklappar. Eller jag rättare sagt =P För Cassie köpte en jätte stor Toffifee ask med 45 bitar i som skulle köpa till sina föräldrar och en liten till sig själv. Men sen ville hon ha den stora själv så hon bytte. Haha!


Själv handlade jag 3 julklappar. Jag tycker de var perfekta.




Smått och gott

Hej alla morgonpigga!



Idag är det dags för skolavslutning. Sen har jag jullov i 3 veckor! Jipppi! Men iallafall så har jag fåt lånat Hellans kläder och smycken. Jag blev rätt fin faktiskt. Fast det är rätt typsikt att när jag väl har fina kläder så har jag lånat av min syster. Haha!
Men jag tror nog att jag kommer börja ha ungefär såna här kläder snart. Eftersom jag snart fyller 12. Och sen är det bara ett år kvar till jag blir 13. Hu, vad tiden går snabbt!


Nizze (min äldsta katt) ligger och tittar på mig. Det är han som jämt är sur och viftar på svansen. Han har alltid varit grinig så han kommer nog vara det i fortsätningen också. Men han är hur sötig som helst ändå!







OBS! gammal bild

Bloggen 1 år igår!

Hej!



 
Jag glömde säga att den här bloggen fyllde 1 år igår! Tänk ett helt hår med bilder och nyheter. Jag hoppas verkligen att det blir flera år !






Millan med fräscht hår =)

Hejsan!


Nu är jag hemma igen. Tråkigt att sitta i en frisörstol ganska länge men det var värt besväret. För nu är det mycket bättre än innan. Och nu har jag till och med bestämt mig för att borsta topparna också när jag borstar
håret för då slipper jag gå till frisören så ofta. Och så blir det mycket finare






Duscha inför frisören

Hej!


Nu ska jag ta och duscha sen ska jag åka till frisören. Inte precis det bästa jag vet men vi ska ta bort slitna toppar, och det behövs verkligen =P





(Bättre bloggning kommer senare =D)

Christmas in my house!

Hej!


Nu är det riktigt pyntat hemma hos mig. Massor med tomtar och glitter. En riktig Julstämmning. Har även bakat lussebullar med mamma och Hellan idag. De blev ganska fula med supergoda^^

Jag skriver mer imorgon för då händer det något speciellt här på bloggen! Men vad får ni veta då ^^



Scoutbasar imorgon =D

Hejsan!

Imorgon är det scoutbasar. Det vill säga en basar i vårsta kyrkan och eftersom jag är scout där får jag hjälpa till med saker och ting. T.ex Sälja lotter. Alla (tror jag) kommer få sitta i ett varsitt stånd med någon . Ska veerkligen bli jättekul! Och dessutom får jag träffa  de underbaraste människorna på jorden!

 

 

Ha de göött =)


Latmask




Känner mig ganska pömsig just nu. Men ska snart rycka upp mig och börja plugga!

Testar

 

 Vem:




1.
Pratade du senast med? Pappa

2.Pratade senast med dig? Pappa

3.Kramade dig senast? Cassie

4.Chattade du med senast?Wilma!

5.Gästbloggade senast på din blogg? Wilma

6.Såg dig senast gråta? Ehh


Antingen eller:

7.Data eller tv? Båda

8.Jul eller födelsedag? Båda!

9.Facebook eller youtube? Facebook

10.Gitarr eller piano?Gitarr

11.Fotboll eller spökboll? Fotboll

12.Blogg eller inte? Blogg!

13. Puss eller kram? Kram!


Favorit:

14. Ämne? Svenska,Matte och No

15.Färg?Limegrön,grön,röd,rosa

16.Frukt?Mandarin och Äpple

17.Djur?KANIN!

18. TV-program?Många!

19.Låt? vet inte









I♥Toffiee


Klaaaaaaaaaaaaaaaaaar!

Hejjsaan alla som läser Finaste Millans blogg! Jag har nyss gjort en design t Millan hoppas ni gillar den, mig hittar ni på meandmypinkworld.blogg.se/ läs och kommentera :)


Judith och Judith

Hej!


På min kompis Willmas blogg har hon lagt upp en sån himla rolig film från youtube. En reklam film om Judith och Judith. Har tittat på den tusen gånger, den är så himla rolig!






Haha!

Jag passar på och lägger upp en annan rolig video med Judith o Judith



         

Snölyckta och Cassie-kväll

Tjena!




Tidigare i veckan bestämde Cassie och jag att hon skulle sova här. Och så blev det! Så nu sitter hon och spelar gitarr och jag bloggar. Ett bra sammanhang =) Alltså att hon tillåter mig blogga och sitta vid datorn om hon får spela på min gitarr ( som jag inte har någonting emot )


Men iallafall, även fast vi går i 5:an nu och börjar bli stora så leker vi ändå i snön, vilket som inte är konstigt alls! Vi lekte att vi bodde på en planet som hette Snöflingan   
Där jobbade vi på ett hotell och vi hade mycket att göra ( lekte vi iallafall)
Fast sen tröttnade vi på det och byggde en snölyckta. Men det gick förståss inge bra eftersom ingen av oss är särkilt pilliga. Därför bestämde vi oss för att göra en snölyckta på vårat sätt. Och det gick mycket bättre.
Dessutom blev den riktigt fin! =D





Många flaggor ska de  va!








Det är kul att leka i snön! För er som tycker ni är för stora för det kan jag bara säga:

MAN KAN ALDRIG BLI FÖR STOR FÖR NÅGOT !


Min älskade ängel!



Tack du att du finns!

Tonat håret!

Hejsan svejsan!


Mitt hår är lite mörkare än vanligt. För i Tisdags tonade Hellan mitt hår. Det var jätte fint precis när det var klart för då var mitt hår så rakt.Men det är rätt fint nu också iallafall=)


Dock märkte ingen förrän jag sa det själv. Jaja så kan det vara. Huvudsaken att jag är nöjd.








3 dagar efter toning





Innan....




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu