En styrketränande kväll

Hej alla söta läsare!


Jag sover hos Malin i natt.Vi har haft jätte kul hela kvällen och nyss tränade vi i hennes "hemmagym". För er som inte visste det är jag den starkaste i klassen. Och Malin är lite sådär halv stark. Därför bestämde vi att jag ska få bli hennes styrke tränare. Efter redan 40 minuter började det göra underverk. Imorgon är vi på nya tag igen.


Imorgon blir det väl Malin igen. Tycker verkligen om att vara med henne!♥




Sov gott och dröm sött!

Dagens projekt

Hejsan!



Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp med att slappa och att åka och handla lite med pappa. Nu när det är klart ska jag sätta igång ett nytt projekt: Göra det mysigt i mitt rum. Tycker verkligen inte om så som det är nu stökigt och eländigt.


Först hade jag tänkt att bara städa på mitt skrivbord. Och sen upptäckte jag även min byrå. Och nu ska nästan hela rummet komma iordning hade jag tänkt.






Äntligen höstlov

Hej!



Nu är det äntligen höstlov. Jag känner mig så otroligt trött och utamattat just nu så jag vet inte vad. Men på lovet ska jag nog ägna mig åt vanliga "lovsaker" som te.x vara med kompisar,familjen och vila upp mig inför skolan veckan efter. Men jag tänker nästan inte göra någonting som har med skolan att göra. Okej lite läxor och så då men annars.....
Sen efter lovet åker jag bort 3 dagar till Skottland!Och för er som undrar varför jag åker efter lovet och inte på lovet, så är det därför att vi inte vill att det ska vara så mycket folk och så när vi är där. Säger mamma iallafall annars vet jag inte riktigt varför.




Hihi den här bilder hittade jag nyss på Malin och Cassie som togs för några månader sen när det var varmt ute.

Kalender, söt och praktisk!

Hej!



Jag tror inte att jag har  berättat om en jätte bra sak som jag köpte för några veckor sen. Jo en liten kalender. Den är så himla praktisk för det står inte bara datum som man ska fylla i vad man ska göra utan det finns även en massa andra saker som te.x namnsdags datum och någonting med andra länders tider! Hur bra som helst!






Och Hello Kitty också!

Väntar på Helena

Hejsan!


Nu sitter jag och väntar på Helena som är i stallet. Jag hade tänkt att skriva min önske lista men så kom jag på att den skulle jag göra tillsammans med henne!!  Typsikt henne. Om ni tycker att det är lite tidigt att börja med önskelista till jul så får ni gärna tycka det. Men jag tycker det ska bli jätte kul ( så känns det nu iallafall).


Jag hade börjat skriva min önskelista nu och skulle säkert vara halvvägs, men lovat är lovat. Så jag tänkte att jag kunde skriva in på datorn vad jag ska köpa till folk istället.





Gissa vem som är inne




Best friends





Puss!

Trött

Godmorgon!


Idag känner jag mig så otroligt trött i ögonen. Egentligen inte så konstigt jämfört med att jag gick och la mig 22:00 och gick upp 20 i 7. Usch vad känner mig slut. Men ikväll blir det inget "gå och lägga mig klockan 10" utan det är senast kvart i 10 som gäller. För imorgon ska vi ha öppet hus från 4-6 på eftermiddagen och jag slutar klockan 3 så jag stannar efter skolan och gör lite läxor och sådant. Och jag har räknat ut att jag kommer vara i skolan hela 9 timmar och 50 minuter! Det kan vara rätt mycket för en liten 11 åring som jag.


Därför behöver jag extra energi hela dagen. Men idag slutar jag bara klockan 2 och jag har inga hobbies.





Här är jag nyvaken i lördags (från hajken)


Skottland

Hejsan!

Nu ska jag komma med en ny nyhet som jag sagt till några av mina vänner men inte här på bloggen. Jo jag har snart höstlov. Och direkt efter höstlovet åker jag till Skottland i 3 dagar Det ska verkligen bli skojigt. Skottlandsresan var faktiskt min lilla ide. Vi jobbade med engelska i skolan och vi fick höra om sjöodjuret Nessie som sägs leva i Loch Ness ( en sjö i Skottland). Jag tror lite gran på det och därför vill jag åka dit och titta. Upptäcksresor är aldrig fel. Dock blir det ingen solsemester, som ni kanske redan förstår eftersom det är ruggigt kall där nu i November

 




Det blir jag,mamma och Hellan som åker


Gott,nyttigt och enkelt!

Hej!


Just nu sitter jag och smaskar på mitt mellanmål. Vi pratade om kost idag i skolan. Inte precis något som jag hoppade av glädje av kan man säga, men jag blev ändå lite påverkad. Så här kommer några snabba bilder på dagens "nyttiga" mellis:








Vanilj youghurt
Äpple
Banan


En liten annorlunda blandning men det var faktiskt riktigt gott!

Förlåt så mycket

Hejsan !



Förlåt så mycket för den så otroliga dålig uppdateringen. Detta är p.g.a att jag har varit på en sån rolig hajk i helgen och igår när jag kom hem var jag så seg att jag inte hade nån ork och lust. Idag var jag med Malin så som det låter är det mycket som står på spel som går före bloggningen, och tyvärr är det så ibland.



Påtal om hajken förresten så måste jag berätta något jätte spännande som vi gjorde. Vi sköt med ett jaktgivär på en tavla. Man fick 5 skott var, men på¨slutet hade de visst räknat fel så de 5 sista (inlusive jag) fick bara 3 skott. Men det gjorde förståss inte mig något. Det var spännande och roligt ändå. Och på de 3 skotten som jag fick träffade jag rätt bra så jag fick 19 poäng.




Gamla bilder jag ber så mycket om ursäkt men jag är fortfarande för seg för att göra så duktiga inlägg som möjligt.

Hejdå

Hej!



Eller rättare sagt hejdå. Jag tänkte att det här skulle bli sista inlägget innan hajken, för jag lär inte kunna skriva något senare idag. Packningen är äntligen klar. Det var visst inte så omdet brukar vara, men det var inge vidare kul heller. Men det jag packade till ska bli jätte kul!





Ha det så bra i helgen alla kära läsare!

Snow

Hej!


Idag vaknade jag och gjorde en fantastisk upptäckt. Det snöade! Eller rättare sagt hade det redan snöat. Jag gjorde till och med min första snöboll för det här året. Men tyvärr är det inte så mycket snö och det är inte så kallt , om det inte snöar snart igen kommer det smälta bort inom några dagar. Men jag får försöka njuta i snön idag.


Men även om det händer något kul så måste man ändå gå tilll skolan.



Så mycket att göra så lite tid...

Hej!



Jag ska alldeles strax börja packa till hajken som jag ska åka på imorgon. Nyss trodde jag att jag inte skulle hinna någonting som stod på min lista men det jämnade som tur ut sig väldigt bra!


Nu är det bara packningen kvar. Egentligen är det inte så svårt, det är näst intill roligt men det tar ganska lång tid. Det ska vara varma kläder,man ska ha matsaker man ska ha en lämplig väska!
 Ja  ni förstår.






Så nu måste jag nog ta och sätta igång!

Varma mackor

Tjaba!



Nu håller jag på att göra mina berömda varma mackor som jag har lärt mig att göra i skolan. Min familj verkar tydligen älska dem.  Men de är ruskigt goda. Alltså själva receptet inte bara när jag gör dem!


Här kommer lite färska bilder från mitt lilla kvällsfika fixeri!







Tomat till vissa





Redo att skjutas in i ugnen





Yumy!

Mmm.....

Hej!





Jag sitter just nu och äter en smarrig noguatglass. Jag har inget för mig och därför har jag nästan inget att skriva om. Funderar på om jag ska in sötnosen en sväng bara så att han kan få gossa lite med mig och skutta runt i mitt rum. Jag tror faktiskt att jag ska göra det. Men det får bli om ett litet tag.



Ska även öva på min gitarr läxa en liten stund. Den är rätt svår och jag ska kunna den redan på Fredag. Gulp...
Nä jag bara skoja! Med bara lite träning kommer det nog gå suveränt!



Söndagens köp!

Godmorgon!




Som vanligt har jag lite brådis nu på morgonen. Men innan jag går tänkte jag visa upp 2 av sakerna jag köpte i Söndags.




Nagellack-Kicks 25:-



Fixa-naglarna-kit- Kicks 80:-



Den tredje saken är hemlig men ni kommer säkert få se den i slutet på nästa månad

Från en seg Söndag till en helrolig Söndag

Tjena mosh!



Jag lyckades till slut komma ifrån den sega dagen genom att först klä på mig och ta kontakt med Malin. Efter en rolig stund så åkte vi till Skärholmen med mamma och Hellan och tog en rolig shoppingrunda. Bättre än så kunde det inte bli. Jag köpte bara 3 saker sen hade jag nästan inga pengar kvar. Och efter att ha köpt en glass hade jag nog bara några 1-kronor i plånboken. Tur att jag har lite pengar hemma också.







Jag visar lite senare vad jag köpte.



Ha en mysig kväll♥


Seg Söndag

Hejsan!




Idag är det en riktigt seg dag. Trots att klockan är runt 12 har jag fortfarande pyamasen på mig!
Men jag ska kanske åka till Skärholmen med mamma och Hellan senare idag. Och kanske vara med Malin. Fast just nu är jag helt rastlös och jag har ingenting att göra. Jo egentligen finns det massor att göra, bara att jag är för seg för att göra det.



Nä nu måste jag ge mig. Nästa helg blir iallafall lite livligare. Jag ska på hajk och åker på Fredagkväll och kommer hem på Söndag morgon. Jag längtar verkligen!!





Nä nu ska jag ta och klä på mig.



Ha en bra dag!

Hagel?

Tjena!



Igår märkte jag något underligt. Jo nämligen hagel! Inte så hårda och inte så stora men det kom massor med en gång. Vilket betyder att vintern är på väg. Tjohoo!


Men sen undrar jag om det verkligen är bara tjohoo utan det kanske också finns lite negativitet med vintern trots allt. Som t.ex att man fryser rejält på monarna?





Trufeer

Hejsan :)



Nu är det lördag och jag sov hos Cassie i natt. Riktigt roligt!
Och jag glömde säga att vi hade föräldrarmatch i Torsdags. Vi förlorade som vanligt,men efteråt blev det en mysig avlsutning med diplom,trufeer, fika och skratt! Och självklart fortsätter jag nästa termin.





Trufeen vi fick iår. Nu har den en god plats brevid förra årets trufee






Vilken av dem är finast?


Själv tycker jag att båda är lika fina


På mammas jobb

Hej alla glada!

Vad gör ni denna vackra Torsdags eftermiddag?

Själv sitter jag på mammas jobb. Min klass såg en teater här och så fick jag stanna kvar hos mamma när jag ändå var här. Blir kvar här i ca 50 minuter till. Får hoppas att mamma slutar sitt möte som hon har är brevid mig. Börjar bli trött på att lyssna.



Ni kanske undrar varför jag lägger upp Nasse bilder ibland? Jo jag tycker han är så söt. Och påminner lite om mig :)


Torsdag

Hej!




Nu är det torsdag och imorgon är det Fredag och sen är det helg. Hu så fårt veckan har gått!!!

Min mobil är iallafall fortfarande hos Malin så kan inte ladda upp nya fräscha bilder förrän ikväll. Idag måster jag ta hem den för vi ska på teater på mammas jobb och jag ska stanna hos mamma och då behöver jag mobilen ifall att vi inte hittar varann. Men hoppas inte att det blir några problem!


Som sagt är mobilen hos Malin och då tänkte jag därför visa upp en eller två bilder från tävlingsdagen med scouterna.









Godmorgon

Hej!



Inte så mycket som står på spel idag,bara engelska-diagnos som är ganska lätt. Och s¨har det kommit upp nån sak i klassen via SMS att alla tjejer som är kär i någon ska ha toffs på sig idag. Jag vet inte riktigt om jag vill vara med på den saken. Äh jag tar med mig  en toffs i fall att.



Annars så är allt bra just nu. Ska ha mitt bästishalsband på mig idag.







Min mobil är hos Malin så kan inte ladda upp nya bilder. Men jag ska hämta den idag tror jag.


Vinnaren om piZap-tävlingen

Hej!




Nu har jag tagit reda på vilka 2 av er som har vunnit varsin länk. Det var bara dem 2 + mamma som gissade rätt. Här är vinnarna.



www.cassiezz.blogg.se




 
www.snoruungar.blogg.se




Rätt svar:Jackson




Rusning

Hej!



Jag hinner bara skriva lite snabbt nu innan jag går över till Malin.

Först och främst vill jag be om ursäkt för 2 dagar med dålig bloggning. Eller egentligen ingen bloggning alls,ska blogga rätt mycket idag.


PiZap tävlingen är snart avgjord jag avslöjar  vinnaren ikvälll.



Ojojoj jag måste verkligen sluta nu för jag skulle egentligen vara hos Malin nu!


Cupen klar

Hejsan!




Phu är helt slut! Det blev 4 matcher idag totalt. Tyvärr vann vi inte en ända, först grät jag efteråt men nu känns det bättre. Laget fick en liten pokal,Ida fick typ som ett hederspris för att man hade kämpat och varit på gott humör det priset förkänade hon faktiskt. Tills sist fick alla varsitt diplom.



Dagen har varit rätt jobbig och slitsam så nu ska jag bara sitta och såsa i soffan hela kvällen.



Sleep

Hej!



Nu ska jag sova. Gud vad skönt det ska bli. Har tittat på idol hela kvällen med mamma och Hellan.



Som ni alla vet måste jag lägga mig rätt tidigt eftersom jag har cup imorgon och vi ska samlas kvart över 8 i Storvreten. Aah vad trött jag kommer bli. Men är ändå jätte taggad för att spela flera matcher på en dag+att få prata extra mycket med mina skojiga  lagkamrater! Jag älskar verkligen cuper.






ps. Detta är en dikt åt Frida. Jag har skrivit den på facebook och på msn nu är det bloggens tur.



Frida ....... du får mig att skratta du får mig att le. Det finns inget negativt med underbara dig,för jag älskar dig!!!

ds.

Vara med min sötis!

Hej!



Redan Fredag?



Konstigt jag som nyss började skolan. Men de 2 dagar jag kunde gå till skolan blev faktiskt ganska lyckade.  Okej idag störde några i min klass  mig på svenskan. Men det gör inget det är jag van vid nu. Jag har ju trots allt haft samma klass ända sen 6:års så har det bara kommit in några nya då och då.


Men ändå. Fredag?Jaja jag ser iallafall fram emot helgen. Imorgon har jag cup i upplandsväsby och min morbror kommer :). Just nu ska jag snart ut och vara med lilla Oliver. Han är så ensam så jag måste ut och pyssla om honom. Fast det är ändå bara kul att få vara med honom. Han är så söt och knäpp. hihi...







Måste också få visa en bild  som togs för 4 år sen på min älskling ♥




Han var bara 7 veckor där. Ååh tänk att han har varit så liten



Mitt schema för dagen





8:00 jag kommer till skolan och jag vinkar till Cassie och går till porten och börjar prata med alla mina vänner


8:10 Vi blir insläppta av 6:ornas lärare Jan-Tore (längsta läraren på skolan) Och vi sätter oss i klass rummet för att göra lite kort engelska


8:30 Min halvklass går till musiken. på vägen dit ger E.W mig en kram och säger att hon har saknat mig för hon inte haft nån att bråka och driva med. När vi kommer till musiken så ska vi lära oss spela gitarr som vanligt det är tredje lektionen nu. Och jag måste lära ut ett komp till Linne och E.W. För vi går på gitarr men jag har gått längst så jag är lite bättre.


9:15Vi går tillbaka till klassrummet för att ha engelska.E.W och jag sammarbetar.


10:00 Vi går ut på rast och spelar lag-king


10:30 Vi går in och har svenska. Jag får sitta och läsa hela lektionen för att jag är klar med det vi ská bli klara med

11:20   vi går  på lunch. Pannkaka mums!


11:35 Vi går ut på rast och spelar vanlig king


11:50 Jag går in och byter om till idrotten


12:00 Vi har idrott först kör vi en slags staffet och sen en lek där alla är i mitten och en är jägare och jägaren skjuter på allihop och blir man träffat blir man också  jägare


13:10Svenska igen. Jag läser hela lektionen igen.


14:00 Vi får sitta vid ´datorer och jobba med matte. Jag måste byta lösenord för jag har glömt bort mitt gammla. Resten av lektionen jobbar jag på bra


14:45 Jag¨är snabbast klar och jag får gå hem men jag måste vänta på Cassie för vi skulle göra något.


15:00 Vi börjar gå hem mot Cassie

Sista dagen hemma.....Troligen

Hello!




Det här blir nog sista dagen då jag får vara hemma. För jag är typ frisk nu bara pytte pytte täppt i näsan men jag orkar med skolan ändå. Jippi! Nu börjar jag verkligen längta tillbaka för jag har haft så lång tråkigt.



Tänkte kanske gå till skolan idag men så kände jag mig lite risig på morgonen och så hade jag försovit mig med 20 minuter. Men det var för att jag var dålig som jag inte gick.



Ledtråd till PiZap-tävlingen

Hejhej!



Det är många av er som gissar på min lilla PiZap-tävling. För vissa är den ganska svår men jag tänkte ge er världens ledtråd så alla har en chans. Jo


Det är inte Djävulen





Det kan vara väldigt lätt att tro men det är faktiskt inte ens i närheten. Det är en av mina katter men vem ?


Nizze eller Jackson. Och glöm bort djävuls tecknet det var mest bara på skoj! Men har ni gissat på Djävulen får ni givetvis byta på er gissning.



Lycka till!

PiZap-tävling

Hejhej!



Nu tänkte jag starta med en tävling. Jag har ju hållit på med sidan piZap väldigt mycket idag. Och nu tänkte jag ha en tävling genom det.







Vem försöker jag likna ? ni har en vecka på er att gissa. Alltså den 13/10 avslutar tävlingen.De 2 som har gissat rätt och blivit lottade får varsinn stor länk. För er som inte har någon blogg men vill gissa än då. Jag säger bara såhär Gissa på!

Lycka till!



Tänkte även visa upp en annan bild jag har gjort idag:




hihi älskar verkligen att göra nya ansikten på mig själv =)

Hihi!

Hej!



Tänk så mycket roliga sidor det finns där man kan fixa och trixa med bilder. Jag har just använt en  sida som heter piZap där man kan göra om sitt ansikte genom några ansikts delar som finns. Man kan även göra designers och sätta på roliga detaljer på sina bilder. Jag har gjort några riktigt roliga exempel.



 





Jag hade en till men datorn krånglar sig.



Som ni förstår så är det här en mycket rolig sida man kan även ändra hår.






Trevlig "krya på dig hälsning"

Hej!

E.W om Sjuk:

hej millan synd att du är sjuk
hoppas du kryar på dig



Nyss när jag kollade mina kommenarer så hade E.W skickat denna ill mig. Åhh jag blir så glad när jag får sånt av mina friska vänner.

Sjuk dag nr 2

Hejhej!

Idag är jag i stort sätt rätt frisk. Men är fortfarande lite snuvig och har bestämt mig för att stanna hemma en extra dag till. Men imorgon ska jag gå för vi har matte diagnos och jag vill göra den medans alla andra gör så jag inte ligger efter med så mycket.


Gårdagen blev rätt långtråkig till slut. Det gäller att ha så mycket syssel sättning som möjligt när alla mina kompisar går i skolan och jag varken kunde eller fick vara med dem. Man kan heller inte göra något ansträngande för då kan förkylning bli mycket värre. 


Det ända man kan göra är lugna saker som t.ex läsa en bok,rita,datorn o.s.v
Alltså lugna saker.

 

Det skojiga är att Malin har blivit sjuk och ska stanna hemma idag . Jag pratade med henne igår på telefon. Så jag kan ha telefonkontak med henne idag, har även någon att chatta med.


Ja de var väl allt för mig än så länge. Ska vara lite mer aktiv på  bloggen idag för jag har ju fakiskt hela dagen på mig.






Sjuk

Hejsan!





Och hur mår alla ni idag då? :)



Själv mår jag sådär. Är snuvig och har fortfarande ont i halsen, så det var bäst för mig att stanna hemma idag. Vill ju inte smitta någon annan i min klass. Skulle ändå inte orka gå i skolan till halv 3 med förkylningen. Och jag är inte en sån som säger till ifall jag mår dåligt till läraren :)



Att vara sjuk är ingen hit. Jag vill gärna gå på scouterna idag, så får försöka till friskna till dess. Under tiden ska jag nog tillbringa dagen i sängen.....



........... Och läsa massor ur den här








Ha en bra dag!



Bubble Trouble

Hej!



Nu tänkte jag ta och slänga in ett dagens tips när jag ändå är i farten. Tipset är data spelet Bubble Trouble. Det är ett väldigt roligt spel som går ut på att man är en liten djävul som spräcker bubblor med en tråd. Man kan även spela 2. Spelet är rätt svårt att färklara hur roligt det är med ord. Har ingen aning om hur många nivåer det finns men det är svårt men kul. Testa!





Klicka här  om du vill spela.

Plugga/halstabletter

Hej!



Ikväll ska jag egentligen inte göra något speciellt så jag tänkte att jsg kunde ägna mig åt lite läxor och att plugga till diagnoserna i veckan. Jag har 2 stycken, en i So och en i Matte. Engelska läxan är heller inte gjord och den ska vara klar till på Onsdag. Vill kunna alla glosorna utan problem den här gången. Det har gått så dåligt för mig på de senaste läxförhören av glosor.




Mitt i allt ihopa har jag ont i halsen, så jag äter halstabletter i stora lass för att orka gå till skolan imorgon.









Men innan jag börjar ska jag gå ut till min kära pluttis Oliver. Har inte träffat honom idag





Bryt hjärta delat med Malin

Hej!



Jag har hållt en sak hemlig ett tag nu om en sak jag skulle köpa. Ingen av mina kompisar har fått veta utom C.O. Men igår köpte Hellan det åt mig. Nämligen  ett Bryt Hjärta som jag ska dela med Malin. Och just det bryt hjärtat som jag hade velat ha. Malin verkar också ha blivit glad för det.






Jag har på mig det jämt. Även fast jag fick det igår.

De bästa i idol





Sassa



Elin






Geir!






Madeleine




Nåt på gång?

Hejsvejs!





Cassie gick hem  alldeles precis. Nu har jag ingenting att göra förutom att fortsätta att skriva på min bok. Än så länge är den väl rätt bra men jag har inte kommit på någon titel än.



Annars har jag ingenting att göra framåt kvällen. Och eftersom jag inte har någonting att göra så har jag inte så mycket att blogga om. Men jag  tänkte visa en T-shirt som jag har på mig idag. T-shirten är lite speciell för att den är afrikansk. Jag köpte den nämligen i Tunisien.





Djerba är ön vi var på i Tunisien. Resan var inte den bästa jag var på. Men ni kommer väl ihåg när jag var där i början av sommaren?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu