Varit med Cassie hela dagen

Hej♥

Min bloggning har varit helt bortkastad idag. Jag varit hos Cassie hela dagen lång så gick jag hem och åt med familjen.Vi hade jätte kul igår kväll fast jag  mins inte så jätte mycket av vad vi gjorde. Faktsikt. Bara att vi kämpade i över en halv timme med att pumpa upp luftmadrassen  och att jag masserde henne. Ja det var nästan allt vi hittade på. Jag hade med mig datan också men jag skrev bara på en bok jag håller på med. För jag kunde inte ha internet. Och nu när jag kom hem så upptäckte jag att internet  på min dator inte funkar här hemma heller.






Rätt jobbigt. Får be pappa fixa det senare. Men nu ska jag gå ner och snart börja rensa jordgubbar. Sen ska jag också ringa Malin snart för hon åker till Malta imorgon och jag vill krama henne hejdå. Jag har även lovat att blogga på hennes blogg lite medans hon är borta!

Ska sova hos Cassan

Hej!


Nu sitter jag och väntar på Cassan (Cassie) hon ska hjälpa mig att packa inför natten då jag sover hos henne. Förmodligen så kommer jag komma  åt en dator dät för att kunna skriva något litet. Men gör jaginte det så uppdaterar jag mer imorgon.





Vi har fått ett sånt himla gulligt kort från Jennie. Där det står: Det blev en flicka En hälsning från Melissa,Jennie och Dzemail.

Man kan aldrig sluta tycka att hon är söt!




Nä nu måste jag cykla iväg och möta Cassan hon ringde nyss och sa att hon var färdig men ni får ha en fortsatt trevlig kväll!


Dansdräkt

Hej!


Nu ska jag visa den första  saken jag köpte i Tunisien(på djerba). Vi åkte in till stan där för att kunna shoppa lite gran affärerna nära oss var sådär. Men alla höll på att tjata på att vi skulle köpa ditt och datt så vi gick in i ett lungt köpcenter eller vad man ska säga.Då kollade jag bara på ett par dansbyxor. Så kommer en trevlig tjej fram och visar dräkten så tar jag på mig den.


Jag var osäker i början för när jag skulle kunna använda den. Men jag tog den iallafall





Inte en så jätte bra bild men även så bra man kan komma. Jag har också köpt ett matchande deadem.

Lång sömn

Hej!


Idag sov jag ovanligt länge för att vara mig. Nämligen till 11:20. Jag brukar känna en väldigt stor  stress om jag sover för länge så dagen blir lite mindre. Men idag kände jag faktiskt ingenting för jag behövde verkligen sova för jag kom hem så tidigt igår. Somnade till och med på sranden när jag och pappa var och bada.

Jag och Hellan i Tunisien redo att gå till frukosten:





Hihi,på bilden syns det inte precis att Hellan är 8 år äldre än mig

Vinnaren av : Finn Fem Fel

Hej!




Nu ska jag äntligen berätta vinnaren av Finn Fem Fel. Det var 2 stycken som fick vara med på lottdragning. Och jag kan meddela att vinnaren är ................






Malin!


Du har nu vunnit inte mindre än 10 kommentarer på din blogg! Stort grattis.


Den som kom 2:a var




Madde!


Som tröstpris för att du var med ska du få hela 5 kommentarer på din blogg



Stort tack till alla er som tävlade



Facit.

Olika färger på nallarna,två pussmunnar,rosen ska inte vara där,en tår för mycket och en hjärt-knapp





28/6

Hej!


Om ni undrar varför jag inte bloggat något sen imorse är det för att jag har varit lite seg och trött och inte orkat med. Men det ska bli ändring. Jag ska inte skriva så mycket om Tunisien resan idag men det blir massor de kommande veckorna har jag tänkt.






Jag är med Malin nu också. Hon har på sig sin keps som jag köpte till henne i en liten affär på hotellet.



Malin har också en ny blogg för hon glömde bort lösenordet på sin gamla så vill ni läsa mer om Malins vardag och så vidare så klicka här.  Bloggen har inte fått någon header eller något inlägg än men det blir nog snart fixat


Hemma!

Hej!


Nu är jag äntligen hemma från Tunisien. Det var rätt så kul där fast det var inte det bästa jag varit på heller. Jag har varit så flygrädd för jag trodde verkligen att planet skulle krachsa på vägen dit men det var bara luftgropar. Ååh jag vill berätta allt nu men jag har bestämt mig för att spara det till senare för jag måste vila lite idag och ta det lungt efter den långa nattresan.


Sen hade vi all inclusivs och det var väldigt bra tyckte jag  för då var det bara gå och hämta dricka om man ville och en viss tid kunde man hämta pannkakor och annat smått och gott.


 Den bilden fick jag av pappa på min mejl när vi flyger över Tumba


Videoblogg-Hejdå

Hej!


Nu ska jag äntligen åka till Tunisien! Vi åker om några timmar hemifrån men jag kommer inte kunna säga hejdå senare idag har jag insätt





Men sen när jag kommer hem så kommer massor med bilder och skoj om min resa jag kommer sakna er så!

Packar

Hej!


Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp med att titta på det kungliga bröllopet och att packa. Jag är egentligen klar med klädpackningen men jag vill kolla om jag har packat rätt saker och så . Sen måste jag packa med extra grejor. Så jag hoppas ni förstår att jag har fullt upp






Jag var med C.O lite tidigare idag också men hon gick sen vid 2




Lång dag

Hej!

Det har varit en lång dag som jag sa imorse. Men jag har tyvärr inte uppdaterat något sen dess. Jag har inte haft någon lust och ork. Men jag har mest haft lite tråkigt i det trista vädret.  Sen var jag med C.O ett tag innan jag åkte till Skärholmen och  åt middag med mamma,hellan och 2 stycken som vi känner och det är dem vi ska resa med till Tunisien. Det ska också vara en tjej som heter Lovisa som ska med. Hon är 14 med ändå min kompis. Men jag har även roligt med dem vi åt mat med.


Alla åt sallad men eftersom jag är lite minderårig så åt jag en chicken-tallrik istället. Det var väldigt gott förutom såsen som dem hade på.







Det fanns vuxentallrik och barntallrik men jag tog vuxen





Jag är så närvös och spänd eftersom imorgon så börjar vi packa och sen på Söndag åker vi!

Vaknat tidigt - går inte att somna om!

Hej alla söta läsare!


Har ni också vaknat av några familjemedlemmar som inte har lov och måste kliva upp tidigt på morgonen? Nej det kanske ni inte har. Men jag har iallafall blivit väkt då och då sen klockan 6. Rätt så  jobbigt men dem försöker vara så tysta dem kan. Och det är nog svårt att inte väcka mig eftersom jag har mitt rum på nedervåningen och väldigt nära köket. Och i köket är de frukost,


Sen kom Hellan in och gav mig en Hejdå-puss innan hon åkte.  Men det var väl lika bra för då har jag en lång dag att se framemot.






Nu ska jag försöka somna om så jag är riktigt utvilad!

Förlust i föräldrarmatch

Hej!


Vi förlorade tyvärr föräldrar matchen men jag vet inte med vad för vi fick fortsätta spela när tiden var slut. Men jag vet att föräldrarna vann iallafall eller minipansionärerna som vi kallade dem. Men jag råkade göra självmål för oss. Sen kom det roliga att min pappa råkade göra en självmål han också. Så vi kommer  få heta Emilia Självmål och Tommy Självmål. När jag bara skoja. Men det var bara lite kul att två stycken från samma familj råkade skjuta in i fel mål. Sen efteråt fick  vi fika om vi  ville. Sen spelade jag en lek som hette Princess med några från laget. Sen innan vi åkte sa min tränare  Kerstin Millan du har verkligen utvecklats. Ja du har utvecklats mest av alla nästan. Så det var kul att höra.


Men jag sitter och kolla på VM-match  idag möter Frankrike och Mexico i en  tuff duell.  det har gått 62 minuter  och Mexico gjorde nu precis ett första mål för matchen. Jag hejade först på Frankrike fast sen gick jag över för att heja på Mexico . 





Jag från idag när jag var och badade med Milo pappa satt bara och tittade på


Ha en fortsatt trevlig kväll!




Terminens sista träning

Hej!


Nu ska jag iväg på treminens sista träning på fotbollen. Då brukar vi alltid ha en liten match mellan spelarna  och föräldrarna. Fast tränarna som har varsinn dotter som går i Tumba får ju inte vara med. Jag har varit med på 2 föräldrar match förut och då har vi alltid förlorat





Nä nu måste jag åka  önska oss lycka till !

Första dagen utan skola

Hej!

Nu är det första dagen utan skola. Det känns inte så verkligt än fast det brukar  alltid göra det. Sen så drömde jag om skolan inatt. Det handlade om att vi skulle göra flera sidor i matteboken som skulle vara färdigt imorgon.


Men iallafall. Idag ska jag inte göra något speciellt. Jag ska vara med hellan när hon kommer hem  vi 3 sen om det blir riktigt fint väder så  ska jag kanske åka och bada. Men annars har jag inget planerat.



igår kväll  så bakade mamma tårta till sina kolegor på jobbet. Då åt  vi sen jordgubbarna som blev över







Sommarlov!

Hej!


Nu är de äntligen sommarlov och jag spenderar den första dagen med Malin . Men vi hade kramkalas efter alla hade sjungit och sådär. Jag bestämde mig i affären att köpa blommor till alla 5 lärare som var sådär lite extra viktiga. Jenny  som är min huvudlärare fick även en liten vante som mobilfodral. Jag tror hon tyckte om den för hennes reaktion var : Åå vad fin jag som behövde en. Ungefär sådär.


Men nu är iallafall sommaren här. I sommar ska ja försöka skriva extra mycket på bloggen. Förutom 2 veckor. För  en vecka är jag i Tunisien och en vecka i Bulgarien. Som sagt. Sen ska jag försöka bada  riktigt mycket





Påminnelse om : Finn fem fel

Hej!


Här kommer en påminnelse om tävlingen. Finn fem fel.  Än så länge är det bara 2 som deltagit. Och 10 kommentarer är ganska bra. Men som sagt har du ingen blogg kan du tävla åt en kompis. Bara du inte deltar flera gånger






1. Finn de fem fel som du tror är rätt

2. Kommentera på detta inlägg vad du tror

3. Vänta tills den 18/6 då jag har lottat ut en vinnare

Snart sommarlov!

Hej!


Nu är äntligen dagen här som ska ge mig lite mer än 2 månaders lov. Jag har längtat efter det här så länge. Men jag förstår bara inte hur tiden har gått så fort! Nyss började jag 4:an och tyckte det var jätte svårt och krångligt i början. Men nu när jag har kan allting så rusade tiden bara iväg och nu är det redan avslutning. Jag som knappt förstått att jag går i fyran. Hur ska jag då kunna förstå att jag går  i femman? Äsch vi får se.

Men snart är det lov iallafall och jag har så mycket jag måste göra  i sommar vara med kompisar,åka till Tunisien och Bulgarien ,bada jätte mycket och mycket mer. Jag får bara hoppas att det blir fint väder!




Nu ska jag snart iväg till avslutningen fast mamma och jag måste köpa en blomma till min lärare på vägen.

Tisdag

Hej!


Idag har jag hjälpt till med 6:ornas avslutningslunch. Det var rätt så kul men jagblev kvar lite längre än de andra eleverna. Men imorgon är det sommarlov som jag längtat till så länge. Sen börjar vi igen den 19 augusti.  Men jag längtar mest till på Söndag då jag åker till Tunisien som jag väntat på sedan Januari!


Jag fick mitt  pass igår och jag blev ganska nöjd. Jag har till och med börjat packa pytte lite.




Men det ska bli riktigt kul när man ska börja storpacka!

En nykastrerad katt

Hej!


Idag hade vi kampdag i min skola. Vi har en tradition att varje år så tävlar lärarna mot 6:orna i 3 olika grenar och klockan 12 så spelar de fotbollsmatch. Riktigt roligt faktiskt.


Sen när jag kom hem så skulle Hellan steka pannkakor. Sen hade vi en sårad liten Jackson. Idag har han kastreras och han har jätte ont. Inte alls så  pigg och lekfull som han brukar vara.




Tårar i ögonen har han också. Vi får hoppas att han blir bättre imorgon eller på Onsdag

Mina nya böcker- Meg Cabot

Hej!


Minns ni att jag bara skulle köpa en bok till sommaren? Det blev 4. Jag betämde mig för att köpa 2
 i affären men sen när vi kom till kassan sa kassörskan att om jag köpte 4 så skulle jag betala för 3. Mamma och tyckte det lät bra så vi tog alla 4 böcker. Och det bra var att alla var skrivna av min favorit författare Meg Cabot. Hon är så otroligt bra fastän jag bara har läst en bok av henne än så länge och är på den andra. '






Nu eller aldrig Fortsättning på min förra bok (Washington D.C.)



Så blir du populär Inte för jag vill bli det men det verkar vara en väldigt bra bok



En prinsessas dagbok 1-Tiara och Dr Martens



En prinsessas dagbok 2- Spotlight


Det är över 200 sidor i varje bok så jag har och läsa!




Söndagen

Hej!


Idag har varit en lång dag. Det brukar väl bli det när man vaknar halv 9. I Skärholmen tog jag min första mjuk glass för året. Dessutom köpte jag några böcker som jag visar senare under kvällen. Sen när jag kom  hem så lekte jag med cassie. Det var kanske  vid två och hon gick för 20 minuter sedan så det blev en väldigt lång tid.

Sen förstår jag  mig inte på vädret. Först vajade det lite imorse med solen sen så blev det 21+ då ville jag och cassie åka och bada men vi fick inte. Lite senare in på eftermiddagen så började det regna. Så de har varit lite blandat väder  här i Tumba.





Världens bästa kanin höll på att stekas när det var så varmt!

Skärholmen med mamma

Hej!


Idag är solen framme lite grann men man kan fortfarande inte vara ute i en kort klänning bara. Men idag ska jag och mamma till Skärkolmen  igen. Hon måste handla skor och jag måste köpa en bok och en tandborste till Tunisien. Sen ska jag kolla om jag hittar något annat fint i affärerna också.






Och idag så är det bara en vecka kvar tills vi åker till  Tunisien. Nästa söndag då smäller det! Men jag kommer inte blogga på hela den veckan men när jag kommer hem så kan ni få se massor med bilder från  resan


Kläderna jag köpte idag

Hej!


Idag när jag var i skärholmen som sagt så köpte jag en hel del fina saker och alla kläder ska jag har med till Tunisien. Imorgon är det bara en vecka kvar. Men jag tänkte visa det jag köpte . eller som mamma och pappa köpte åt mig






Min nya bikini som ska vara med mig hela sommaren



Min tunika som jag ska ha på skolavslutningen




Sen den här tröjan och shortsen (tänkte först inte köpa shortsen för att jag tycker inte om att visa benen så mycket)




Och till sist mina målishandskar så det ska gå lättare att spela fotboll på tomten

Städdag

Hej!


Imorse spelade jag match mot stuvsta. Det gick sådär vi förlorade med 2-0. Men jag blev kapten för första gång-
en sen var jag back fastän det var flera månader sen jag var det senast. Efter matchen kollade vi in 2 MC affärer för mamma och pappa ska på motorcykel resa i sommar. Det var  riktigt tråkigt. Men sen åkte vi till skärholmen och då fick jag lite fina saker bl.a en  bikini till sommarn.


Men nu är jag hemma ganska sent men ändå. Resten av dagen ska jag städa  och göra fint i mitt rum.



Lånade Hellans byxor idag för jag hittade inte några av mina







Ha en fortsatt trevlig dag!

Den nya designen till Hellan

Hej!


Nu är jag äntligen klar med Hellans design som hon ska ha som bakrund. Jag blev faktiskt riktigt nöjd. Jag fick välja egna bilder och egna motiv, men vill hon ändra något är det såklart jag ändrar det





Vad tycker ni?

Taco

Hej!


Jag har inte haft tid att blogga på hela dagen idag för jag har varit med C.O och vi hade jätte kul! Sen så har jag gjort lite småsaker för mig själv. Så åt jag middag med familjen det blev taco. Hellan hade beställt det eftersom hon verkligen älskar det.





Jag kan inte säga att jag "älskar" maträtten men jag tycker de är riktigt god. Nu ska jag gå och fråga hellan om jag kan gör hennes design snart




PS. Hellan kommer gästblogga senare  i kväll och jag tycker ni ska ta åt er det hon kommer skriva DS

Designa en bild till Hellan

Hej!


För några månader sedan gjorde jag en designad bild till mamma som jag visade upp. Den designen har vi fortfarande som bakrund på¨mammas dator.


Och nu idag så bad Hellan att göra en likadan fast med hennes bilder och andra motiv såklart. Jag vet inte riktigt hur den ska se ut men jag brukar bara göra det jag känner för just då.





Jag tar den som ett exempel . Jag gjorde den till Bea för den passade med hennes personlighet . Där rann bara motiven ut som ett rinnande vatten

Finn Fem Fel

Hej!


Nu är det dags för tävling igen för det var några månader sen senast. Tävlingen går ut  på att du ska finna 5 fel på bilder här nedanför.






Gör såhär:

1. Finn dem fem felen du tror är rätt

2. Kommentera på detta inlägg vad det är för fel som du har hittat


Det är inte svårare än  så . Jag gjorde det väldigt enkelt.  Det du vinner är 10 kommentarer på din blogg. Har du ingen blogg så kan du tävla åt din kompis eller nån du känner. Men bara att du skriver bloggen du tävlar med.



Lycka till!

Branden i Storvreten

Hej!


Flera av er vet kanske att i tisdags så brann det i Storvretens sporthall. Och vet ni vad? jag var där. Jag skulle spela match mot Tungelsta. Medan vi värmde upp hörde vi brandlarmet pipa. Men alla struntade i det och så började vi spela matchen. Vi förlorade tyvärr med 3-2 men vi kämpade ändå på bra. När vi hade tackat och skulle packa ihop våra grejer så ser vi rök från andra sidan av sporthallen.


När mamma och jag går till bilen så brinner det ordentligt vid sporthallen och giftig rök ryker ut. Och sen skyndar vi oss att sätta oss i bilen. Sen igår så läste jag på www.aftonbladet.se  om branden och för en gångs skull stod det nåt och tumba. (Det brukar inte hända något här.) I skolan så stod vi och pratade och våran lärare sa att det kanske kommer kosta flera miljoner att bygga upp det där igen. Jag trodde inte honom då.


Och igår så sa jag till pappa någonting över  9 att vi pratat om branden. Men så frågade han om vi skulle åka dit och kolla. Det ville jag verkligen. (Nyfikenhet) Sen när vi kom tid så trodde jag våran lärare att det kommer kosta flera miljoner. För det var typ inte sporthallen längre. Den var bara en massa bränt.






Det är flera av dem som gör en utredning som tror att det är mordbrand. Det tror faktiskt jag också men inga människor kom till skada

Ont i halsen

Hej!


Min halsvärk har blivit värre. Jag ringde pappa och bad honom att köpa halstabletter. Så jag ska ta det lungt ett tag. Sen kan jag inte logga in på smartskola så jag måste vänta tills pappa kommer hem. Försöker komma på så många bloggar som möjligt att kolla in för att få tiden att gå men jag ska snart avsluta för att kunna göra något annat.

Jag ska iallafall inte bli sjuk nu när det bara är några få dagar kvar i skolan







Jag hittade min mobil på ett bord där nere.Det var ju bra men jag känner mig så himla onödig att tappa bort den.



Power point

Hej!


Jag vet att min blogging inte är så hög nu för tiden men det är för att jag har så mycket att göra. Jag ska skärpa mig och det menar jag verkligen. Men jag ska snart logga in på min användare till skolan för att kunna göra klart min power point tills imorgon. Jag missade det i torsdags för Hellans student. Och nu måste jag jobba ikapp för att nå målen

Dessutom så är det redovisning imorgon. Då ska vi redovisa det vi har gjort på power pointen den här tiden på elevens val






Har lite ont i halsen så jag sitter och äter lite punchglass för att kyla ner



(min mobil ligger i mammas väska så därför kan jag inte ladda upp bilder förän hon kommit hem.)

Tisdag

Hej!


Nu är det andra dagen på veckan och det är utflykt igen för mig. Igår paddlade jag kanot på scouterna som en avslutning på terminen. Sen fick jag ta emot mitt efterlängtande knivmärke. Jag kommer verkligen sakna alla där.


Efter skolan så måste jag åka och beställa pass för mitt förra gick ut förra veckan. Därför önskar jag att vi ska stanna i bara skolan idag men så blir de ju inte






Synd att jag i inte har så mycket tid nu för tiden annars skulle jag uppdatera mera med bloggen men just nu hinner jag inte med






Knasigaste bilderna

Halloj!


Jag vet att det var jätte länge sen som jag  skrev något/visade något om kaniner. Men nu har jag äntligen tagit mig i kragen och fixat ihop några extra knasiga bilder












hihi  riktiga knasbollar


Cassie

Hej!


Förlåt för ingen uppdatering igår heller. Men jag var och sjöng på Linneas mammas kalas som tog hela min dag. Sen när jag kom hem bråkade datorer med mig så jag gav upp.


Men idag är det sveriges national dag. Jag har inte planerat något speciellt för dagen. Jag hade tänkt att göra läxor och så idag men jag bestämde mig för att vara med cassie idag istället.


 
Jag tänkte ta en bild  på cassie men hon total vägrade. Så hon blev fotograf istället.
Vi tog om bilderna om och om igen. Sen när jag skulle ladda upp bilderna sa hon  skriv att du är med snygga mig då svarade jag att om hon hade velat tagit ett kort så kunde jag visa hur snygg hon var. Då ändrade hon sig helt.
Men jag var så taskig och sa :
Nej nu håller jag  redan på att ladda upp bilderna


hihi..

Bilder från Studenten

Hej!



jag va inte så aktiv igår med kameran men jag tog några bilder ändå. Det var en riktigt rolig kväll jag han prata med många. Förutom att Jackson var borta det var det ända som var tråkigt.





vi hade ingenting att göra vi kom så himla tidigt för att kunna få en parkeringsplats




 


Hellan var orolig att hon inte skulle få något att hänga runt halsen








När hellan kommit skrek pappa Helena ska jobba, Helena ska jobba!

    









Det var en riktigt rolig kväll!

Emma och Malin

Hello!

Jag vet det blev ingen uppdatering igår jag hade så himla fullt upp med Hellans student. Hon var verkligen vacker   i sin klänning. Men i onsdags försvann Jackson och var borta tills idag så han var inte med på festen jag var så orolig. Jag är verkligen glad att han är tillbaka.


Men nu är jag med Emma och Malin  de ska sova hos mig. Malin har fått chinchillor som är ursöta! Hennes heter Teddy och hennes systers Sammi. Synd bara att vi inte ska sova här.



Vi har verkligen mycket läsk och godsaker sen igår så vi kommer ha  jätte roligt!

Tydligt sommartecken







Hej!


Ett av det tydligaste sommartecken  jag har  är när pappa har fått syn  på några blommor.
Det började med att han plockade en liten bukett med liljekonvaljer. Sen har det bara fortsatt.
Lite senare så plockade han en stor bukett med blandade soter.
Och sen igår så lyckades han få med mig efter 9 och plocka liljekonvaljer och en stor bukett med syrener.


Har han väl börjat kan han inte sluta helt enkelt! Ovanligt sommartecken men jag vet iallafall att sommaren är  här



Student klänning

Hello!




Jag har ju sagt att jag är väldigt upptagen den här veckan med skolan och så. Men det betyder inte att jag inte förberett några fina bilder och underhållning till er. Jag har har faktsikt förberett lite gran som jag visar upp senare. Men jag tänkte börja med att visa er min fina klänning som jag ska ha  på systerns student!





Några av er har säkert sätt den eftersom jag har visat den en gång förut


Juni

Hej!



Nu är det 1 Juni äntligen och jag måste bara åka iväg snart och ta mitt första dopp för året.  Men först en massa skola både hemma och där. Jag kommer nog ha minst tid av alla i klassen eftersom jag har student och övning och hobbys. Gitarren  är slut nu då  och scouterna slutar på måndag så det blir snart lungt.


Nu ska jag snart till skolan i all hast. Det är tyvärr ingen sol idag heller men det ska bli imorgon och på torsdag.








åhh jag längtar så till tordag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu