I love Bulgaria!

Hej!




Hur har ni det hemma i Sverige?


Jag har det iallafall toppen i Bulgarien.Jag badar riktigt mycket och jag shoppade lite idag. Jag kan tyvärr inte skriva så mycket nu för jag har lite brådis.


Men Bulgarien har nästan allt. Underhållning,skratt och mycket mer. Synd att vi bara kommer stanna här i en vecka. Frukosten är sådär men det kan man faktiskt leva med. Pappa lär mig dyka och det går väldigt bra,tycker jag.


Men nu måste jag gå. Jag måste göra mig iordning till den Bulgariska aftonen ikväll. Fast jag hör av mig så fort jag kan.





Det är bara gamla bilder som gäller just nu. Men ha de gott!

Bulgarien idag!

Hej!


Idag åker vi äntligen till Bulgarien. Ska verkligen bli skönt  att komma iväg lite.Vårat plan går 10 i 6 men vi åker ca halv 2 för att komma gott i tid.


Min resväska är helt proppfull med grejer jag ska ha med. Jag har också en gos nyhet! Min minidata ska få följa med! Så det kommer vara uppdatering även fast jag är borta. Så bloggen inte blir helt tom!



Och till sist vill jag påminna er om frågestunden som jag har. Inget har frågat en endaste liten fråga tyvärr. Men den som ställer mest frågor under tiden jag är borta får en överaskning.







Jag hör av mig när jag har tid.



Nya foppisar!

Hej!


Jag var ju som sagt i Skärholmen idag och handlade mina små underbara Hello Kitty klistermärken. Fast det var inte bara det jag köpte.(mamma köpte). Utan jag köpte också ett par nya foppatofflor. De gamla som jag köpte i Tyskland förra året hade sånt tunt matrial på vissa ställen på undersidan. Så jag fick lov att slänga dem.


Men jag tycker om mina nya foppisar de är jätte fina och jag köpte till och med ett litet smycke till dem också. Mina förra hade blommor på sig så det skulle inte passa med något smycke alls.








Klistermärken,i massor

Hej!


Idag var jag i Skärholmen med mamma och Kristina några timmar. Jag skulle  absolut ha klistermärken till min lilla data och min resväska. Jag stod ett tag och funderade på ett paket med Hello Kitty klistermärken. Till slut bestämde jag mig för att köpa dem. Nu är både resväskan och datorn snygg. Från början hade jag tänkt mig Hello Kitty också.












Jag tycker verkligen om Hello Kitty!





Vi träffade lilla Melissa i Skärholmen också!Jennie sa att hon bara har Hello Kitty kläder och sånt. Hoppas hon också tycker om Hello Kitty när hon blir i min ålder.

Inget för mig

Hej!



Jag vaknade idag klockan 5 av Hellans väckaklocka.Sen höll hon på att snooza ända tills kvart över 6. Jag har ju blivit förflyttad upp till henne för Norge har tagit mitt rum.


Men just nu har jag inget för mig. De flesta är intresserade av snuttisen  Jackson. Men det går ingen nöd på mig. Eller jo kanske lite. De ska snart åka iväg och göra lite saker jag ska kanske följa med, troligtvis ska jag det.



Markus leker med Jackson





Jag och Tommy


Hello Kitty timer

Hej!

De flesta av er känner  säkert till att jag älskar Hello Kitty! Nu har jag hittat en sida med just Hello Kitty prylar. B.l.a fanns det en jättefin och jätte söt Hello Kitty timer. Man kunde välja mellan flera olika färger men jag tänker inte beställa nån. Jag har faktiskt lite viktigare saker att spara till.Fast hade jag bott själv i en lägenhet då hade jag nog betällt den direkt.

 

Hello Kitty Äggklocka/timer 


Visst kan man inte låta bli att bli sugen?

En sån där kostar 129:-

Jag hittade denna söta sak på www.hellokittyshoppen.se


Jag ska nog titta lite till om det finns något till lilla mig.Hihi


Städ dag

Hello!


Idag har jag mest varit lat men ändå gjort lite sysslor också.Jag har ränsat kläder,tvättat fönster karmen och dammsugit. Nu är jag helt slut.Sitter i Hellans rum nu som också ska bli mitt rum de kommande 2 nätterna. Norge kommer om kanske 1-2 timmar och de ska ha mitt rum.



Om ett tag ska jag ner och hjälpa till och göra tacos,har jag tänkt. Jag är rätt så hungrig för det var ett tag sen jag åt en jätte god omelett till lunch.








Världens finaste hund Milo!



Lat är han också!


Peter Jöback

Hej!


Jag har upptäckt den senaste tiden att jag har börjat Peter Jöbacks låtar. Jag hejade på honom i melodifestivalen med låten Hollow. Fast nu är han en av få som är mina idoler.







vad tycker ni om hans låtar?

Frågestund!

Hej!

Nu är det dags för frågestund igen och den här gången ska ni få fråga vad som helst om mig.Jag svarar såklart ärligt på alla frågor ni ställer. Frå´gestunden kommer att hålla på till några dagar efter jag kommit hem från Bulgarien.








Ställ så många frågor ni bara orkar!


Regn,regn och mera regn

Hej!



I ungefär hela Stockholm håller det på att ösa ner vattendroppar. Det är jobbigt men ändå lite mysigt att man måste hålla sig i huset hela kvällen. Jag har laddat upp med godis, och popcorn som jag fick resterna av Hellan och hennes kille Olle. (Det var en del).


Sen ska jag sitta och sortera bilder på min lilla dator. Jag har ju laddat upp en hel del på bloggen den senatse tiden och varken sorterat eller raderat. Så det får bli min syssla ikväll




Trollerishow

Hej!

När jag sov över hos Cassie i förrgår så kom vi på något jätte skojigt. Vi gjorde en trollerishow för hennes föräldrar.Vi övade jättemycket på 5 trick var.Och jag hade verkligen övat på ett jätte svårt trick som gick ut på att jag skulle dra ut ett snöre ur munnen på mig själv(Såg det ut som)



Showen blev lyckad som tur  var!Men vad jag ville säga med det här var att jag ville visa en så jätte rolig bild på mig själv när jag hade fixat mig till showen-







Ser nästan inte ut som jag.

Fisketur

Tjaba!

Jag,mamma och pappa åkte och fiskade vid halv 1 idag.  Vi var borta kanske lite längre än vad vi tänkt,fast det var kul!Jag fick 3 stycken små stackare på kroken(mamma och pappa fick 0). Jag tyckte faktiskt lite synd om de när pappa bröt nacken av dem, det knakade rejält. 


Egentligen hatar jag fisk de är så läskiga måste jag erkänna.Jag kan äta några sorter men aldrig någonting som jag själv fiskat upp. Så Jackson och Milo fick dem istället:)











Vad hände med dem sen?        Jo!








Det är verkligen synd om fisk ibland.Ingen av mina fiskar fick inte ens tag i masken en gång.


Videoblogg-Vart är Oliver?

Hej!


Jag vet att jag inte gjort något videoinlägg på länge jag har bara inte haft tid. Men nu ska jag göra ett igen och denna gång berättar jag hur Oliver mår eftersom jag inte skrivit om honom på ett tag.





Nu måste jag byta om. Vi ska iväg och grilla med pappas kompis och hans familj.

Vinnarbilden som NI röstat fram.

Hej!


Nu är röstningen avgjord. Det var inte så många som röstade men det gav ändå ett resultat. Ni röstade som sagt om vilken bild ni tyckte symboliserade mest vänkap. Jag tyckte ni gjorde bra val .



Vinnarbilden är:






Den är verkligen så otroligt söt och den visar verkligen hur vänskap ser ut.

tvåa bilden är






Jag kan verkligen inte välja mellan dem här 2 men tur att ni hjälpte mig. Nu ska jag lägga upp  vinnar bilden på facebook.



Stort tack till alla er som  röstade!


Cassie igår och idag

Hej!


Jag var med Cassie hela dagen igår. Så jag kunde inte skriva en endaste liten punkt. Men vi hade jätte skojigt. Hon fick en ny kamera av hennes föräldrar. Jag måste också köpa en kamera någon dag för mina egna pengar. Inatt sov jag hos henne och det var värmeslag i hela rummet, trodde aldrig att jag skulle somna.


Jag tänkte inte stanna så jätte länge hos henne ,fast ett litet tag till.







Idag avgörs röstningen på vänskapsymboliseringen.  Ni har ända fram till klockan 3. Rösta på! (titta på kaninblogg)

Sova

Hej!


Nu är det kväll och jag ska få sova i min egna säng. Det är riktigt skönt och mysigt att sova i en bäddsoffa. Faktiskt. Men det finns inget bättre än att sova i sin lilla säng där man hör hemma. Jag kom hem vid 5 och jag har redan fått spader på Jackson. Nu ligger han på min matta och sover.


Troligen så kommer han vakna och vilja busa lagom till jag ska släcka lyset.


Jag och min nye vän Mose





Imorgon ska jag försöka med att börja vara nyttig!




Hemma!

Hello!


Jag kom hem för ett par timmar sedan. Det har varit en ganska långtråkig dag med att sitta i en bil men man vill ju komma hem någon gång. Det är kul att vara borta men det är också kul att komma hem där man verkligen hör hemma. Nu ska jag vara hemma i några dagar till,sen åker jag ju till Bulgarien (som jag längtar till så himla mycket). Men Hellan kommer gästblogga lite under den vecka.






(Sådär ser örhängena ut som jag köpte häromdagen)Under hela resan i Jämtland så såg  jag och mamma säkert över 50 loppis skyltar. Vi stannade inte på en enda.Men skönt att vara  hemma i Tumba som jag är van vid.

Bulgarien om en vecka!

Hello!

Idag var jag och klappade älgar,det var jätte maffigt. Han som hade farmen pratade först en stund sen gick vi in till kalvarna. Man fick lite gräs att mata dem med. Min favorit av dem var en kalv som var 2 veckor yngre än de andra 3 och hette Lilla Lena. Sen gick vi in till de stora älgarna och när de la sig ner så kunde man klappa dem. Alla älgar  var lika tama. Jag lägger ut bilder när jag kommer hem imorgon.

 

Men iallafall. Igår så åkte vi iväg till en kyrkogård där gamla släktingar låg. Sen var jag i stan med mamma lite senare och köpte ett par örhängen på Gina tricot för 19 :-. Men i bilen på vägen till kyrkogården kom jag på att det är bara en vecka kvar till Bulgarien! Jag såg hotellbilderna nyss på fritidsresor.se och min längtan väcktes otroligt mycket. Det finns en stor pool,vattenrutschkanor och fina rum.




Inte så jättebra bild men den får duga.Dem från Norge som vi ska åka med komma på Söndag.



Thailänsk paviljong

Hej!

Igår var jag på en Thai-paveijong som finns här i Jämtland. Det var ganska långt bort ifrån där mormor bor så vi fick sitta i en bil en stor del av dagen. Men tha-paviljongen byggdes för lite mer än 100 år sedan tror jag. Men de byggde det är i Jämtland. Jag är inte riktigt för historia och sånt så jag vet inte riktigt men det var ungefär att Sverige och Thailand sammarbetade med att bygga detta tempel.

Den tredje Oktober 2010 så kommer det vara hundraårs dagen sen den thailänska kungen Chulalongchong gick bort. Jag vet inte riktigt om han stavas så men jag försökte. Jag trodde det skulle vara jätte tråkigt men det var faktiskt rätt coolt.

 

Om ni vill åka dit så är det bara att titta på Eniro


Mammas funderingar

Hej!

Kommer ni ihåg att mamma fick ett presentkort på en tatuering i födelsedagspresent? Jag,Hellan och såklart mamma har börjat titta på några bilder på ior på google. Än så länge har vi hittat 2 alternativ till henne.


De är föjande





Och den jag hittade alldeles nyss. (Fast i mindre format)




Jag skulle inte kunna välja vilken jag skulle vilja ha. Vilken tycker ni?


Ta det lungt dag

Hej!

Nu är det en ta-det-lungt-dag igen . Jag vet jag har många såna dagar nu för tiden. Men jag har inte gjort så mycket bara tagit det lite lungt. Jag sitter fortfarande vid mammas dator  så kan inte ladda upp nya bilder. Men jag ska testa om det går med min dator senare ikväll.




Mamma och jag ska nart hacka grönsaker till middagen.  Vi ska äta tacos.Mums!




Dagen

Hej alla glada!

Dagen har varit lite variationsrik för jag satt först i en bil till ca kvart i 1.Vi körde först till Hunge där min ena morbror och hans fru var. Vi åt lunch och efterrätt. Efter några timmar körde vi iväg till Orrviken där vi träffade mormor och några andra för att äta sill. Jag åt såklart något annat. Men nu sitter jag är i mormors lägenhet och är väldigt trött och vill snart gå och lägga mig.





Nä nu måste jag så iväg till mamma och mormor.


Ha en fortsatt trevlig kväll!


Upp upp och iväg

Hej!






Nu ska jag snart klä på mig innan jag ska sitta i en bil i 6 timmar.Jag är inte så jättetrött än men det kommer jag säkert bli. Tyvärr finns det risk att jag inte kan skriva något på min dator för dongen(internet)är inte instalerad




Jag måste gå nu! Hejdå!

Kanottur

Hej alla glada!


Häromdagen så köpte min familj en kanot.Så tidigare under kvällen så åkte jag,mamma och pappa ut och paddlade i Vårsta. Det var jätte kul,särkilt när vi hittade ett badställe som pappa gick i väg för att undersöka och mamma och jag paddlade ensamma ett tag. Så körde vi rakt in i vassen först, och sen ville jag skoja så jag skvätte ner henne med vatten.






Phu påtal om ingenting så är det så himla varmt. Det ska bli skönt att få komma till Jämtland och skyla ner sig lite.


Mormor imorgon!

Hej!



Nu har jag gjort mig iordning för att gå och lägga mig. Ska upp halv 6 imorgon så jag måste lägga mig lite tidigare än vanligt för att komma upp.Jag är klar med packningen jag finslipar den imorgon. Var bara lugn min dator följer givetvis med!





Men jag måste tillägga att det var ingen lätt packning för det är ju kyligt i Jämtland så det var mest lite varmare kläder som skulle    med.



ps. Dagen har varit jätte rolig!Först var jag och badade med mamma (sen kom pappa) Efteråt så var jag med C.O och lekte vatten krig med hennes stora syster och hennes storasysters kompis. ds.

Reklam bild

Hej alla glada!


Vi åkte inte till mormor idag för då hade det blivit lite kört så söka komma iväg 6 halv 7. Undrar hur tidigt jag måste kliva upp då. Men jag både vill och måste åka för jag har inte träffat henne på hela året.


För att förklara rubriken så var jag med C.O igår och jag läste upp alla böcker jag inte skrivit klart. Så tvingade hon mig att börja på en bok jag skulle bli klar med. Och under tiden så och ritade en typ en reklam bild för min blogg. DEn var jättefin och jag vet att hon jobbade hårt med den.





Vad tycker ni?

Mugg av Malin

Hej!


I söndags så kom Malin hem från Malta. (Jag vet så dålig uppdatering har det varit den här veckan att jag knapp hunnit visa den)Hon hade varit där i hela 11 dagar.Hon gav mig en mugg med en hund med rasen Golden Retriver. Samma ras som ´Milo alltså. Muggen var riktigt praktiskt det följde med ett underlag av glas,som även kan användas som ett lock.




Underlaget/locket ena sidan





andra sidan





Påtal och Milo. Hellan ska tatuera sig om några månader. Då ska hon tatuera in Milo på armen. Så jag har fått uppdrag att försöka fotografera en bra bild


Superhjältekonstert

Hej!

För ca en halvtimme sen kom jag hem från Superhjältekonserten med  Super Snälla Silver Sara och StålHenrik. Den var´väldigt bra. Det var sista genrepet inför tuner'n så de var inte på riktigt. Första visningen är imorgon i Stockholm på Kungsträdgården.





På stranden hela dagen

Hej!

Usch. Åt mitt dåliga bloggande idag. Jag har varit på stranden på hela dagen med C.O och mamma ,helt slut och vill bara sova. Vad vatten kan göra en så trött.





Imorgon ska jag se på Super snälla silver Sara och StålHenrik med mamma och C.O. Och på Torsdag¨åker jag till Jämtland för att träffa mormor.


Mamma 50 år!

Hej!



Idag fyllde mamma som sagt 50 år. Jag var tvungen att kliva upp halv 7 imorse för jag skulle sjunga för henne. Men nu är jag  jätte trött jag har firat henne nästan hela dagen.Förutom när jag var med C.O  ett tag på förmiddagen.










Hon fick en soda stream. (En sån man kan göra bubbel vatten och läsk med.)




Anka (nycklelring) som hon fick av mig.



Presentkort på en riktig tatuering





Det var bara imorse. Vi har hast lite gäster hela dagen särklit nu på kvällen så jag ska gå och lägga mig nu,heltslut.

Shrek 4

´Hej!


Nu är jag hemma från Shrek 4 Nu och föralltid. Den var ruskigt bra fast när man trodde allt hade ordnat sig så var det inte det och man blev nästan lite stressad på slutet. Vi såg den i 3D och jag tog självklart hem glasögonen som jag alltid gör.







Just nu sitter jag och ätér lite lunch. Är inte speciellt hungrig eftersom jag åt popcorn till filmen. Men jag ska snart åka iväg och bada. Det är hela 31,9 grader här i Tumba så jag håller på att torka ut.


Söndag

Hej!


Imorse klockan halv 6 så väckte Jackson mig. Han häll på att skrika i hela huset. Men sen vaknade jag igen 10 över 8. Och klev upp klockan 9. Idag så ska jag och mamma se shrek 4 annars vet jag inte vad jag ska hitta på.







REA på Kapphal

Hej!


Jag har varit lite upptagen hela dagen med mitt egna utanför datan och rummet. Jag var i Tumba centrum med mamma i nästan 2 timmar. Sen har jag hjälpt henne med att fixa potatisen och så. Ibland är man upptagen och då får bloggen lite mindre inlägg.Tyvärr.


Anledningen till att vi åkte till Tumba från första början var att mamma frågade om vi kunde åka dit igår för det var REA på kapphal. Men jag köpte bara en sak på själva REA-affären. Ett jätte fint linne med rosor på som jag ska ha på måndag då mamma fyller 50.






Linnet kostade 149 :-


Men det var ingen rea på det men vi hade sms erbjudande så det bara kostade 112:-



Röstning-Vänskapsymbolisering

Hej!


Nu ska jag göra en sak som jag inte gjort på flera månader. Ni ska nämligen få rösta. Men den här gången ska ni få rösta vilken kaninbild ni tycker  symobliserar mest vänskap. Ni får gärna rösta flerra gånger men inte i samma kommentar. Röstningen kommer hålla på i 2 veckor från och med idag.




Här kommer alternativen:


Bild 1






Bild 2




Bild 3





Den bild som vinner kommer jag använda till en tävling som kommer om några veckor. Så börja rösta!



Nya örhängen





Hej!


Idag var jag i skärholmen som sagt men jag var inte där  så länge. Men jag köpte bara ett par örhängen. Jag var osäker först på om jag passade i dem men Hellan tyckte det. Så jag tog ett snabbt beslut.




Tycker väldigt mycket om dem för de är så söta och fantasifulla,enligt mig iallafall. Jag har varit lite butter på senaste tiden så jag behöver så mycket glada grejer som möjligt.

Ser lite ut som syskon

Hej!


Jag hittade precis en hel  del söta bilder på kaniner. En av dem var på 2 stycken som ligger brevid varandra och håller upp öronen likadant.




De ser lite ut som syskon. Kanske till och med från samma kull

Film och jordgubbar

Hej!


Nu börjar klockan bli mycket och jag ska snart lägga mig.Nu ikväll har jag tittat på bröllopsfotografen och ätit jordgubbar med mamma. Filmen var okej men inte bäst.





Imorgon ska jag till skärholmen och Hellan ska hålla mig sällskap. Vad ska alla mina läsare göra imorgon?

Ska bada i vattenspridaren

Hej!

Jag har bestämt mig för att det här ska vara en sån "ta det lungt dag". Vilket betyder inga kompisar utan bara vara för mig själv lite gran. Det är jag proffs på:P




Snart ska jag gå ut och bada i vatten spridaren igen.Jag gjorde  det i förmiddags också för jag kan inte åka till någon sjö och bada utan det blev bara hemma på tomten.

(Jag tidigare idag)


Pappa berättade innan han åkte till jobbet att han duchsat Oliver med vatten slangen. Hihi






Dagens tips gånger 2

Hej!


Nu var det jätte länge sen jag skrev något på kategorin dagens tips. Så nu ska jag slänga in 2 tips på samma inlägg





Jag vet att jag har tipsat om hennes böcker förut men jag gör det igen. För det är verkligen en rekomentasion. (Finns på bokhandeln)




För er som inte vet vem Foki är så är det en jätte känd bloggare genom sverige. Som även jag läser. DEn är så himla bra så det är verkligen värt ett dagens tips. klicka här



Ser på Farsan

Hej!


Nu ser jag på Farsan igen med Hellan. Den är så himla bra trots att man vet vad som kommer hända i slutet. För er som inte sett den filmen så är det verkligen en rekomentasion.


Förlåt igen för så himla dålig uppdatering men  jag har varit med cassie idag och igår. Så sov hon hos mig och sådär. Idag var vi och badade i brosjön i några timmar






Jag måste sluta nu strömkällan är svag. Men jag skriver mer sen!

Läderpåse

Hej!



Jag måste bara visa en sån rolig sak som jag köpte i Tunisien. Det är typ som en liten läderpåse som man lägger mynt i.




Om man öppnar den så lägger man bara pengarna i den och stänger. Så håller de sig där. Riktigt roligt




Och rätt smart om man inte orkar ha en hel plånboken för mynt.


Jag hatar myggor

Hej!


Nu ska jag säga en sak som säkert flera av er håller med om. Jag hatar myggor! Och jag menar det  jag är total uppäten känns det som. Jag kan knappt vara ute en liten stund innan klådan sprider sig.






Så himla onödiga djur egentligen.

Snart läggdags

Hej!


Vilken dag! Jag har hunnit massor.Följt med folk och handlat,rensat i mitt rum,spelat golf med pappa ja och lite sånt där. Men det tog ändå hela min dag. Men nu är den slut. Hellan har beställd filmer från CDON bl.a Farsan. Jag,mamma och Hellan kollade på den. Nu sitter jag och kollar med den med pappa. Tredje gången gilt då jag sett den.





Iallafall så blir det Cassie imorgon. Hon ska ringa mig när hon vaknar.


Mina nya möbler

Hej!


Igår var jag ju på Ikea som sagt och handlade. Mitt rum är lite omoblerat nu men det är inte så mycket men det känns ändå som en stor förendring.Och jag rent sagt av älskar min nya byrå.




Byrån: Man kunde ta bort själva spegeln  och de små lådorna. Men det var lite gran dem som gjorde mig intresserad av den. Annars så är det jätte fin också (tycker jag)



Nattygsbordet:Ville egentligen ha en röd men dem fanns inte längre så det blev den. Modellen heter Hatten



Den går även att öppna och lägga saker i den




Hängare: Den är så rolig för hängaren är en hundsvans.




Det var allt jag fick. Vi köpte också en lampa men den visar jag upp senare.

Lång dag dålig uppdatering

Hej!

Om ni undrar vart jag har tagit vägen idag så har jag varit och badat och sen åkte jag och alla i min familj förutom Daniel  till Ikea. Vi kom hem ganska sent och då skulle jag börja fixa med mina nya saker. Jag har fått ett  jätte fint nytt nattygsbord,en ny byrå,en lampa och en hundsvans att hänga saker i. Pappa är nästan klar med byrån nattygsbordet fixade jag och Hellan förut.




Men nu måste jag gå. Ska lägga i mina kläder i lådorna som kommer.


Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare!


Badbilder från igår








 

 

På någr av bilderna så om jag och mamma på olika teckniker på hennes kamera


Baddag

Hej!


Nu börjar allt komma på plats och vi ska snart och vi ska snart åka. 'Jag kommer vara borta i stort sätt hela dagen vid mörkö. Men jag srkiver mer ikväll när jag kommit hem.




Min mobil har jätte dåligt batteri så jag kan inte ladda upp nya bilder. Så jag visar än så länge bara Tunisien eller gamla bilder


Ha en trevlig dag!

Sängdags

Hej!

Nu sitter jag och kollar på fotbollsmatch  med mamma.Men jag ska snart gå ut med mat till Ollie. Jag måste göra en tidig kväll ikväll för jag ska upp tidigt imorgon. Jag,mamma och pappa ska åka till Mörkö och bada.Vi kommer säkert vara borta hela dagen så jag kommer inte kunna uppdatera något tyvärr

 




God natt alla läsare!Dröm söta drömmar!


Krokodilfarm

Hej!

Ett av det bästa med veckan då jag var i Tunisien var när vi var på en Krokodilfarm. Det var ganska dyrt att komma in. Så kostade det också 10 sek för att fotografera. Då trodde vi att det skulle bara vara någon liten ynka krokodil i nåt litet hörn. Men sen när vi kom in i själva farmen så var det så himla maffigt. De kändes som om det var hundratals inne i poolen  (De var instängda där det var fullt med vatten o.s.v)













När de gapar för att utjämna kroppstemperaturen.








Vi tog så himla många bilder och jag kan tyvärr inte ladda upp alla. Men det var absolut en av mina favoritdagar där borta.

 


Ska bli en stekhet dag

Hej!


Nu är det äntligen Fredag. Inte för det är någon skillnad mellan de andra dagarna men fredagen är ändå lite speciell. På eftermiddagen idag så ska jag som sagt åka och bada med Hellan och Milo. Annars har jag inte planerat någonting.






Som vanligt så är det en seg förmiddag

Så måste jag också passa på att  visa er ett mobilsmycke som jag köpte på Djerba.





Jag har inte orkat sätta på den på mobilen än men snart blir det väl av. Den kostade bara en dinar (5 kr) så Hellan köpte den åt mig.





Snart sängdags

Hej!

Nu är det snart sängdags för min del. Mamma och jag är dem enda i hela huset som är vakna. Och jag är den ända som är ledig imorgon.Men Hellan slutar tidigt så vi ska åka och bada och ta fika med oss. Det ska bli jätte kul. Jag har också en ganska bra nyhet! Jag har hittat alla bilder från Tunisien.

 




Så ni kan räkna med några "Tunisiska" bilder den kommande veckan. Jag har även förberett ett inlägg till imorgon eller ikväll vi får se.


10-topp listan på namn Finland-2005

Hej!


På förmiddagen idag så hade jag som sagt ingenting att göra. Men så googlade jag på världens populäraste namn. Så kollade jag på en sida där det var  olika länder med deras 10-topp på namn. Så fick jag syn på Finland 2005. Och då blev jag väldigt förvånad och lycklig.


                                                                                                  
  
  1. Emilia
  2. Olivia
  3. Katariina
  4. Amanda
  5. Matilda
  6. Emma
  7. Iida
  8. Ella
  9. Aada
  10. Karoliina
 

  1. Johannes
  2. Matias
  3. Aleksi
  4. Antero
  5. Tapani
  6. Samuel
  7. Emil
  8. Leevi
  9. Rasmus
  10. Ville


Det speciella var att det står Emilia högst upp på flicklistan. Jag vet att ni kanske tycker att det låter konstigt att det var i ett annat land och att det var 2005. Men hade det varit era namn så hade ni nog också tyckt att det var speciellt


Om ni vill se fler länders listor så klicka här

Lång tråkigt

Hej!

Nu sitter jag hemma helt ensam. Det är det som är nackdelen med att ha sommarlov ibland. Att man är helt ensam och  inte har någonting att göra. Men jag ska snart gå och packa ur resväskan från  Tunisien. Men om några veckor är det dags för att packa igen.  För då är det dags för Bulgarien!




 

Jag har inte vågat testat att sätta på min dator igen så jag sitter vid familjens bärbara data så jag kan tyvärr bara ladda upp gamla bilder. Jag försökte titta om vi hade Tunisien bilderna inladdade men jag hittade inget. Så jag får vänta tills pappa kommer hem och kan fixa mitt internet.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu