Brrr...

Hejhej!


Idag är det riktigt kyligt och kallt ute.Just nu är det 5,7 grader ute. När jag vaknade var det bara 4,5. Märks att vintern börjar komma med storsteg. Fast jag börjar nog längta lite efter en svalkande eller närmare iskall vinter efter den varma sommaren. Julafton längtar jag mest till. Julklapparna,julmaten,julgranen...............


Nä tillbaka till sista augusti. Vi ska ha ute jympa i skolan idag. Hopppas verkligen att det blir varmare tills dess. Jag tänker iallafall ta på mig min vinterjacka idag.



Jympapåse: Ullared(fått av Hellan)

Have a good day!

Förlåt

Hej hej!


Förlåt så hemskt mycket för så himla dålig uppdatering. Jag har helt enkelt varit upptagen med att vara lite med kompisar och lite sådär. Det kommer tyvärr bli sån här dålig skrivning nu när skolan har börjat.


Idag började scouterna och jag fick träffa alla mina vänner igen. Förutom Wimla för hon var tyvärr sjuk.




Ni kanske har märkt att jag har mina körsbärs-örhängen ganska ofta på bilder och lite så. Ja,jag har dem nästan varje dag för jag tycker verkligen om dem.


Sova hos Malin!

Hej hej!
 

Nu sitter jag i Malins rum och gör inget speciellt. Jag ska som sagt sova här,det ska bli jätte kul!Tyvärr så har jag inte bara goda nyheter. C.O och jag är inte bästisar längre.Varför vill jag inte säga för det är en aning privat. Jag är inte bästis med E.W heller men vi är bara kompisar. C.O vet jag inte. Men mina sår har lägt efter den händelsen igår. Nu är har jag kommit på att min verkliga bästis är Malin. Jag är en av många hennes bästisar men det känns ändå rätt bra att inte vara bästisar med dem andra 2 för det funkade inte.



Äsch jag vill helst inte prata om det. Jag  och Malin har jätte roligt. Vi pratar mest gamla roliga minnen och skrattar.






Ha en mysig kväll!


Ny cykel!

Hi hi!


Idag har jag mest handlat med mamma och pappa.Mamma och jag kom hem för ett tag sedan efter att ha handlat lite mat.


Jag och pappa däremot var och köpte en cykel+lite cykel lås och en cykelhjälm. Jag provade först en cykel som var lite mer "tantig" och en cykel som var sportig. Jag gillade båda väldigt mycket men jag tog den som var sportig. Jag älskar verkligen min nya cykel jätte mycket!







Kodlås (köpte till)



annat lås (köpte till)






Så vill jag också säga farväl till min gamla cykel som jag också tyckt väldigt mycket om genom åren. Hade den bara lite varit för liten och hängt upp sig då och då hade jag nog haft kvar den.



Ridit

Hej hej


Jag har säkert inte berättat om att Hellans jobbar kompis har en häst som hon får rida på och tand om hur mycket som helst? I såfall berättar jag det nu. Jag var där för 3:e gången igår. Hellans jobbar kompis har 2 hästar. En som heter Franes(stavning) och en som heter Dream. Och i samma hage som dem står står även en häst som heter Challe (stavning). Jag har ridit 2 gånger förut  men jag slutade. Jag har aldrig varit en speciell "hästmänniska" men det är faktiskt väldigt kul att vara där.


Igår när jag och Hellan var och tog hand om Dream ( för det är den hästen som hon får ta hand om och sådär, men hon får även pyssla om Franes tror jag inte riktigt säker) så var det så himla lätt att få ut henne ur hagen(hon brukar vara omöjlig). Vi tog upp Dream till stallet,borstade av henne och trenslade henne och så gick vi till ridhuset. Först fick Hellan rida några varv. Jobbar kompisen som äger Dream hade också tydligen sagt att jag också fick rida om jag ville. Först var jag jätte rädd men efter att ha ridit ett varv då Hellan höll i så ville jag  försöka själv. Det var faktiskt riktigt roligt,men läskigt eftersom Dream är en gammal travhäst och jag var så närvös att hon skulle börja springa.



Jag tog inga bilder just igår men förra gången jag var där fotade jag lite gran.





Waka waka

Hej hej!


Den här låten är väldigt bra. Dem flesta av er har säkert hört den.




Vi jobbar med den i skolan, det är jättekul!

Olliebollie

Hej!


Idag så pysslade jag om Oliver lite gran. Jag städade hans bur och lite sådär. Han är verkligen söt måste jag säga. Trots att jag inte varit  så mycket med honom på flera dagar så verkar det som om han fortfarande tycker om mig.








Är med Malin

Hej!


Idag var jag och 5:orna vid Mölle badet och orienterade. Det var rätt kul att orientera men inte att vara där! Ofräscht var det som ojojoj och det var kallt och regnade. Usch!


Men nu är jag med Malin vi sitter bara vid datan. Nyss tog vi upp hennes gulle chinchillor Teddy och Sammi. 






                                                                                                                                           

Middag igår med Hellan

Hej!


Igår var mamma ute med jobbet och pappa är i sälen men Milo så Hellan fick lov att göra middag. Det var typ nån slags makaron med kött inuti. Jag tyckte inte att det var så jätte gott så jag fick ta lite kyckling istället.








Juste!


Min storebror Daniel fyller 21 idag! Grattis Danne!

Måndag

Hej!


Jag hinner bara skriva lite snabbt nu innan jag måste springa iväg till Malin. Frölåt igen för den dåliga uppdateringen men när det är helg så vill man helst hitta på någonting istället för att bara sitta vid bloggen hela helgen. I lördags var jag med Cassie och hon sov här. Igår var vi med Felly och Malin och gjorde en film,det var jätte roligt!!!!




Nizze är hemma!

Hej!


Som tur var kom Nizze hem imorse. Han var helt vrålhungrig och det förstår man ju eftersom han har varit borta hela veckan. Jag tror vi har fått fel katt. Nizze är hur kelig som helst nu men han ska ju vara sur och hata att kela och sånt där. Det är nog bara att han har varit med om lite mycket







Får ta hand om honom lite extra idag. Givetvis har han fått utegångsförbud!!!

Bortsprungen katt

Bortsprungen katt!!


Namn:Nizze

´Ålder:9

Färg:Svart vit

Ögonfärg: Gröna

Egenskaper: Inte så kelig men ändå rätt snäll

Storlek: Mycket liten för sin ålder



En 9 årig katt vid namn Nizze försvann ca måndagen den 16/8 i Tumba. Nizze är svart vit och borde inte vara så långt ifrån sitt riktiga hem.Inte så enkel att locka på om du är en främling. Om du möjligt vid har sett denna katt så kommentera gärna på detta inlägg. Skriv även ditt mobilnummer så vi kan ringa. Kommentaren kommer givetvis inte synas på bloggen.

Tack för er hjälp!









För er som bor i Tumba kolla gärna i era garage om han är där så är vi ytterst tacksamma!

Fredag

Hej!


Skönt med fredag och helg efter en låång veckas skola.Skoja!Det har varit en väldigt kort och snabb vecka eftersom det bara har varit 2 skoldagar. Tyvärr så har Nizze varit borta  hela veckan så imorgon om han inte är tillbaka så ska vi nog börja sätta upp lappar efter honom. Inte för att jag tror att han är skadad eller så men jag vill bara ha honom tillbaka


Nu ska jag se på Phineas och Ferb






Stretcha

Hej!


Nu ska jag komma på ännu ett till dagens tips. Men denna gång är det väldigt annorlunda.




Och jag menar det! Jag glömde stretcha efter träningen i Tisdags och sen igårsaå kunde jag knappt gå. Så ont gjorde det. Så försök  stretcha varje gång du har tränat och sådär!

Första dagen i 5:an

Hej!


Nu har det redan gått första skoldagen i 5:an. Vi har mest gått igenom saker inför den kommande terminen. Än så länge känns det inte så jätte roligt,hoppas det jämnar ut sig. Vi fick en ny tjej i våran klass idag. Hon verkar väldigt snäll och trevlig även fast jag inte har pratat med henne så jätte mycket. Den mest negativa avslutnings tiden eller vad man ska säga är på Torsdagar. Vi slutar klockan 3!!!För er som är mycket äldre än jag tycker att det är väldigt lyxigt. Men jag tycker det är nästan hemskt!!




Nu ska jag inte göra något speciellt. Bara vänta tills fotbollsträningen börjar.


En skolklar Millan

Hej!


Nu är det dags för första dagen i 5:an. Faktiskt helt otroligt om ni frågar mig. Jag som knappt har färstått än att jag har gått i 4:an. Jag är lite närvös men det ska ändå bli faktiskt lite kul. Men det känns ändå lite tungt att lovet redan är slut.


Hoppas  vi gör en massa roliga saker idag!


En skolklar Millan:







Nu ska jag göra mig klar för att gå till Malin

Allt börjar komma tillbaka

Hej!


Nu börjar alla saker som man var upptagen med innan sommaren, som alla aktiviteter och skolan. Min skola börjar redan imorgon. Det ska bli både tråkigt och kul. Att kliva upp kvart i sju varje morgon och att ha 45 minuter att göra sig iordning för att man ska gå till Malin och göra sällskap,kommer att bli en vana. Just nu känns det urjobbigt att kliva upp så tidigt. Skolan kan vara kul ibörjan men man kommer nog tröttna lite gran då och då.

Något annat som börjar nu som sagt är alla aktiviteter. Fotbollen har redan börjat och scouterna ska börja  den 30 Augusti. Det längtar jag jätte mycket till. Att få träffa alla mina kompisar där. Frida,Wilma,Bea,Lowa och några till. Gitarren vet jag inte riktigt när den börjar men min lärare ska ringa så det behöver jag inte vara orolig för. Kommer vara upptagen 4 dagar i veckan plus lite till.





Men just nu känns det väldigt roligt att starta igång allt igen!!!

Några bilder från Grönalund

Hej!


Som sagt var jag,pappa och C.O på Grönan igår. Vi hade jätte kul! Jag åkte nästan alla jätteläbbiga karuseller. Alla utom extream som jag har åkt förut. Nu tänkte jag lägga ut lite bilder från dagen. Men det blir bara några få eftersom C.O är med på dem flesta av dem och hon vill ju helst vara anonym.








Det är alla bilder som jag tänker ladda upp. Men den dagen var verkligen bäst!




Kaninflytt



Skruttis har haft samma gamla bur ända sen han blev utekanin. Alltså 4 år sedan. Men nu har jag och pappa bestämt att han ska få en ny och mycket lyxigare bur än den han har nu. Vi har fått några plattor från våran granne. Det ska vara en klättervägg egentligen men vi skruvade bort själva sakerna man klättrar på. Nu har pappa (med min hjälp) börjat snickra på det nya huset till Oliver.Vi har hunnit mycket längre på buren än på bilden såklart.Fast än så länge är plattorna lite hala. Så när Oliver testat buren så halkar han bara runt och är livrädd. Han trivs nog inte än så länge om man säger så. Hoppas att han ångrar sig när han föyttar in.

Videoblogg


Enkel förkylning

Hej!


Nu har jag fått en enkel förkylning. Jag är snorig men inte et minsta risig. Förkylningen måste ha kommit från Norge för där var alla sjuka. Grönan ska ändå bli av! C.O och jag lekte idag och vi satt och kollade på alla karuseller vi kommer åka. Hoppas hon inte lyckas få upp mig i Insane!!!!





Åt en jättegod äppelpaj för ett tag sedan

Gröna lund imorgon med C.O och pappa

Hej!


Jag vaknade halv 9 idag efter en god nattsömn. Har mest suttit och sms:at med C.O som kom hem igår från sitt land. Genom lite skrivande kom vi fram till (pappa om på det) att vi kunde åka till Gröna lund imorgon när vi ändå ska leka.

Ska verkligen bli jätte roligt att få vara med min bästis som jag inte sett på flera veckor och pappa på grönan hela dagen imorgon. Nästan.








Det ända jag inte förstår mig på är öppettiderna imorgon. På hemsidan står det att det öppnar klockan 15:00. Får kolla upp det

I min egna säng

Hej!


Jag kom hem för 4 timmar sedan. Det var mysigt att sova i husvagnen men ännu mysigare att sova i sin egen säng. Bilresan gick väldigt bra och fort.




Nä nu är jag så trött och vill bara sova


Godnatt!

Fullt upp today

Hej!




Idag har jag varit väldigt fullbokad. Följt med mamma och Kristina på lite olika turer. Först var vi och tittade på slalombacken som jag åkte i vintras högt upp på fjället. Såg verkligen annorlunda ut när det inte fanns någon snö där. Senare åkte vi till affären,kyrkogården och Kristinas kompis.


Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra nu. Funderar på att gå ner i husvagnen en sväng för att ta det lite lungt.


Kan tyvärr inte ladda upp några bilder eftersom datorn är lite seg




Torsdag

Hej!

Just nu sitter jag i Norge och har inget  speciellt för mig. Vi kom fram vid 7 igår och då ville jag mest bara ta det lite lungt. Vi bor i en husvagn ute på deras parkering.Det är riktigt mysigt och jag sover jätte gott.


Nu ska jag sitta vid datan ett tag. Får se vad  jag hittar på resten av dagen.






Där bor vi


Norge imorgon

Hej!


Förlåt ännu en gång för den urdåliga uppdateringen. Jag har varit med Cassie igår och idag och därför varit väldigt upptagen. Men nu ska jag börja skärpa mig rejält. Det typsika är att jag har råkat slarva bort kamera sladden. Vilket ´betyder att jag inte kan ladda upp bilderna från förra natten då jag sov hos Cassie.


Iallafall så åker jag och mamma till Norge imorgon vi kommer hem på lördag. Mamma tar säkert med sig datan så jag kan uppdatera mycket medan jag är borta.





Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imorgon!

Bowling

Hej!


Ikväll åkte jag och pappa för att bowla. Det var riktigt skojigt förutom att jag aldrig vann. Men det gör ingenting!  På vägen hem så fick vi problem med däcket så vi stannande och pumpade det. Det hjälpte ända hem men sedan upptäckte vi problemet. Det satt en liten skruv i däcket. Det var bara att byta ut.

Magen bråkade lite precis innan vi började bowla sen har den inte varit något till besvär. Hoppas det går över snart!!


Bilder från kvällen:
















Jaja det var det. Klockan är omkring 11 och jag ska läsa lite i min bok först innan jag somnar.


Nattinatti!

Magen bråkar

Hej!


Min mage började bråka med mig för nån timme sedan. Jag har deare igen som jag hade i Bulgarien. Jaja det är bättre än kräksjukan.¨Annars idag har jag mest bara tråkat och gjort lata grejer. Hoppas jag bara inte får flera såna tråkdagar.



De senaste dagarna kommer det nog inte bli så. Imorgon ska jag vara med Cassie och på Onsdag åker jag till Norge. Jag vet att det inte ens var en vecka sen vi såg dem sist men jag och mamma åker upp iallafall. Måste iväg en sista gång innan sommarlovets slut för jag måste köpa varsinn,present till C.O och E.W. Men det är såklart inte bara därför jag åker upp.




DEADEM KÖPT I BULGARIEN













Haft fullt upp

Hej!


Förlåt för den dåliga uppdateringen jag har haft. Jag har bara haft lite fullt upp. Igår var jag på Heron City med mamma och Hellan. Vi åt på Mcdonalds och såg på Bröderna Karlsson. Filmen var  halvbra.


Idag har jag och mamma köpt en ny skolväska till skolan som börjar snart igen. Idag ska jag bara tråka tror jag. Men imorgon har jag bestämt med Cassie att vi ska leka








Nu ska jag äta lunch. DEt blir rester från Hellans Pannkakor som hon skulle ha som matlåda. Mums!

Lördag

Hej!


Nu är det lördag. Malin kom nyss helt oväntat.  Egentligen är det väldigt bra för annars hade jag nog brytit ihop av att inte ha något att göra.





Saknar C.O fortfarande jättemycket. Tittar väldigt mycket på filmer vi har gjort.




Taco

Hej!



Idag åt jag,mamma,Daniel och Helena taco till middag. (Pappa är och fiskar och sover borta). Det var riktigt gott. Jackson underhöll oss som vanligt med sin keliga charm.


Resten av kvällen ska jag äta ostbågar och troligen titta på Mia och Klara. Jag älskar fredagar!








Börjar verkligen  sakna C.O nu. Senaste gången jag träffade henne var dagen innan jag åkte till mormor. Hon får verkligen ta och komma hem från sitt land nu!


Svar på frågestunden del 2

Fråga:Hur gammal var du när du fick Oliver?

Svar:Jag var 7 år gammal. Fast det var i slutet av 6-års


Fråga:Varför valde du att ha just en kanin?

Svar:Jo jag skulle egentligen få låna min kusins kanin över sommaren men hon ångrade sig. Då blev jag lite ledsen. Då bestämde mina föräldrar att jag skulle få en kanin. Och med åren har det bara blivit mitt favoritdj-ur.


Fråga:Var det svårt att välja vilken kanin du ville ha?

Svar:Nej faktiskt inte! Stället som vi skulle  köpa av hade bara 3 kaninungar och den ena binde jag mig till direkt och vi tog den. Den sötingen var min lilla Oliver.





Fråga:Kan kaniner låta?Och i så fall hur låter dem?

Svar:Ja de kan låta. Men till olika tillfällen. När det är skönt när en klappar den så låter det som den knäpper med tänderna och så kan den morra. Så håller det på så.


Fråga:Vad vill du gå för linje när du börjar gymnasiet?

Svar:Jag vet inte riktigt. Men jag funderar på djur linjen.


Fråga:Vad vill du helst bli när du blir stor?

Svar:Vet inte. Ibland vill jag bli något sen vill jag bli något annat.


Fråga:Vill du ha barn?Hur många?

Svar:Ja fast bara 1 eller 2.


Fråga:Vad vill du ha för djur i framtiden?

Svar: Kanske en kanin. Annars en chivava eller en dvärgcollie (Hundar)


Fråga:Vilken är den bästa boken du har läst?

Svar: Washington D.C.


Fråga:Vad är det roligaste du vet?

Svar:Gå på scouter,vara med kompisar och fotboll.





Fråga:Vilken är den bästa filmen du har sett?

Svar:Vet inte


Fråga:Tråkigaste du vet?

Svar:Bråka


Fråga:Vilka länder skulle du vilja åka till?

Svar:Thailand och Uruguay

Fråga:Vilken är din högsta dröm?

Svar: Vet inte riktigt


Fråga:Vad är din favomat?

Svar:Taco,pizza,pannkaka och hamburgare


Fråga:Varför gillar du Hello Kitty så mycket?
Svar:Jag tycker hon är gullig och det är fint att ha henne på olika saker


Fråga:Varför gillar du kaniner så mycket?

Svar:För att nästan alla gillar typ hundar och sånt men kaniner är mycket intressantare och sötare än andra djur men jag vet inte vad deras charm kommer ifrån.



Fråga:Vilken är ditt roligaste ämne i skolan?

Svar:Svenska,bild och idrott


Fråga:Tråkigaste ämne?

Svar:SO


Frågor om Bulgarien.



Fråga:Saknade du din syster när du var där?

Svar:Jaa


Fråga:Vad var roligast i Bulgarien?

Svar:Allt


Fråga:Köpte du något i Bulgarien?

Svar:Ja visar upp det senare


Fråga:Hade de bra mat?

Svar:Ja


Fråga:Längtade du hem

Svar:lite


Svarar på dem allra sista frågorna senare!



Jump in the shower

Hello!


Nu är det kväll på den här vanliga Torsdagen. Idag har jag inte gjort så mycket mest fixat lite grejer med Olivers nya bur som vi ska börja bygga snart.Jag har också köpt ett nytt koppel åt honom. Hihi han hatar att gå i koppel när han inte är van.


Men nu ska jag snart gå in i duschen. Men först tänkte jag visa några snabba bilder på något som mamma köpte åt mig i Bulgarien.







2 fina armband som hon köpte som ungefär en överasskning.




Och kaninservetter till min servett-samling. Dem var jag med och valde att köpa.


Ha en fortsatt trevlig kväll!

Svar på frågestunden del 1

Fråga: Vilken är din favoritfärg?

Svar: Jag har några små favoriter men  dem jag tycker mest om är  limegrön och röd


Fråga:Favoritdjur förutom kanin?

Svar:Katt


Fråga:Vem är din bästa kompis?

Svar: C.O och E.W


Fråga:Vilka är dina andranamn?

Svar: Kan tyvärr inte skriva det på nätet


Fråga:Vilken är din favorit årstid? och varför?

Svar:Sommaren. För då har man sommarlov och man åker bort och lite såna saker.


Fråga:Sämsta årstid? och varför?

Svar:Jag har nog ingen årstid som jag tycker sämre om än andra.





Fråga:Vilket är det bästa land du varit i?

Svar: Bulgarien,Grekland och Turkiet


Fråga:Vilken är din favofilm?

Svar:Många


Fråga: Sämsta film?

Svar: Vet inte just nu


Fråga:Vilken är din favoritbok?

Svar:Jag älskar ju Meg Cabot böcker men den bästa boken om henne är deffenetivt "Washington D.C."


Fråga:Sämsta bok?

Svar:Kommer inte på någon just nu men jag har det på tungan.


Fråga:Vad är du rädd för?

Svar:Spökhistorier,mörker,läskiga filmer och småkryp.








Fråga:Hur ser en perfekt dag ut för dig?

Svar: Att ha jätte roligt med en kompis


Fråga:Vilken är din favoritmaträtt?

Svar:Pizza,pannkaka,hamburgare


Fråga:Sämsta mat?

Svar:Lax


Fråga:Är det svårt att spela gitarr?

Svar:Nejdå. Kanske ibörjan men inte när man har lärt sig. Fast det är alltid lite svårt när man ska spela en ny låt



Fråga:Vad gillar du för kläder?Nåt speciellt märke?

Svar:Det är olika. Men mitt favorit märke är Hello Kitty!!!





Stort tack Therese för alla frågor du har ställt!




Vad tycks?




(BILD JAG TOG IGÅR MED MIN NYA EXILIM)

Vart med Malin idag

Hej!


Jag var ju som sagt med Malin en stor del av dagen. Tyvärr kunde vi inte leka längre än till 4 för då kom Hellan hem  och då skulle jag umgås med henne lite gran. Men Malin och jag hittade på en massa skojigt. En av det v-ar att sminka och fixa håret på varandra. 



Nr 1









(Enligt mig personligen så tyckte jag att sminkningen här var väldigt fin även om den skulle vara knasig. Fast läppstiftet var lite konstigt.)


Nr 2






Nr 3









(Håret där var verkligen fint, tycker jag)

Nr 4






Gud så kul vi hade

Ny kamera

Hej!



På Arlanda precis innan vi skulle åka till Bulgaren så sa mamma och pappa att de hade hittat en kamera i tidningen åt mig. De visade den och jag gillade den verkligen. Till och med märket jag ville ha. Så vi ringde Hellan och frågade om hon kunde köpa den så länge.


Sedan när jag kom hem så hade Hellan gjort en välkomsgrej på min säng. Och där satt min underbara röda kamera. Nu leker jag med den jätte mycket






Älskar den verkligen. Tack så jätte mycket Helena!   (Den har 12,1 mg)

Sunny beach

Hej!


Nu är jag hemma från underbara Bulgarien. Planet landade ca 20 över 12 och vi kom hem tll Tumba ca halv 3. D-et är skönt att vara hemma i "kalla" Sverige igen,men jag saknar ändå fantastiska Sunny beach. Kan verkligen t-änka mig åka dit en gång till.


Nu blir det ingen mera resa för mig vad jag vet för denna sommaren. Får nöja mig med att vara med vänner och ladda inför 5:an.







Nu är jag med Malin på hennes dator så det blir lite repris på bilder ännu en gång. Men ni får ha en fortsatt trevlig Onsdag!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu